Diğer > Serbest Kürsü

Foruma Kısa Bir Ara

<< < (4/7) > >>

zxc:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBegeni Sayıları:

Begenme Sayınız:45141
Begenilme Sayınız:15612

Forum emekçisi, ne dese az...  :'(

--- Alıntı sonu ---

618 Gösterim

618 kere konu görüntülenmiş 48 oy almışım bir kısmı da eş dost forum dışı oylar. bir giriş yapıp bir kalbe basmak ne kadar zormuş meğer.

--- Alıntı sonu ---

Bir türlü beceremedim oy vermeyi chromedan deneyip kusura bakmayın.

OTELCi:
yoklugun belli olmus kardeşim 2 gün girmedim foruma bi açtım toplansan20 konuya mesaj var. Msj atanlarda hep tanıdıklar... Bizlerinde forumu sık kullanılanlardan kaldırıp; yavas yavas bavullu toplama zamanı geldi sanırım....

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoklugun belli olmus kardeşim 2 gün girmedim foruma bi açtım toplansan20 konuya mesaj var. Msj atanlarda hep tanıdıklar... Bizlerinde forumu sık kullanılanlardan kaldırıp; yavas yavas bavullu toplama zamanı geldi sanırım....

--- Alıntı sonu ---
Bavulu toplamak yerine el atmak konu açmak daha iyi olmaz mı?

OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoklugun belli olmus kardeşim 2 gün girmedim foruma bi açtım toplansan20 konuya mesaj var. Msj atanlarda hep tanıdıklar... Bizlerinde forumu sık kullanılanlardan kaldırıp; yavas yavas bavullu toplama zamanı geldi sanırım....

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
elbette olur komutanım :)

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoklugun belli olmus kardeşim 2 gün girmedim foruma bi açtım toplansan20 konuya mesaj var. Msj atanlarda hep tanıdıklar... Bizlerinde forumu sık kullanılanlardan kaldırıp; yavas yavas bavullu toplama zamanı geldi sanırım....

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
elbette olur komutanım :)

--- Alıntı sonu ---

altına imzamı atarım bu konuşmanın :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git