Kargo ücreti 4 tl Sürat kargoyla geliyor üstelik resimde gördüğümüz çantalardan değil.Her yerde kullanılan küçük kağıt çantalardan.
resimdekilerden farklı 4 adet bez torba için 7.80 TL kargo parası aldılar, bence değmez.
8 tane bez çanta yolladılar 4 lira ödedim.
bana 4 çanta geldi ücret almadılar
BANADA 3 ÇANTA GELDİ ÖNCE ÜCRET İSTEDİLER İADE ETTİM KARGO ÜCRETİ YÜZÜNDEN SONRA DA KARGO YENİDEN GETİRDİ ÜCRETSİZ OLARAK
banada geldi ama ücretli olduğunu bilseydim istemezdim değmez çünkü bide şimdi aflığıma yanıyorum niye geri çevirmedim die
banada geldi ama ücretli olduğunu bilseydim istemezdim değmez çünkü bide şimdi aflığıma yanıyorum niye geri çevirmedim die
iade etseydin canım kargocuya almicam deseydin üzülme ya bi kere bende düştüm öyle bişeye
bende istemiştim akşama mesaj geldi yarın kargonuz teslim diye aradım ücret banamı ait diye evet dediler istemiyorum dedim ertesi gün kargo geldi firma ben reddedince kendisi ödemiş kargo ücretini 3 tane bez poşet biri zaten yazılıydı 2 tanesi çiçek desenli ama resimdeki gibi güzel çantalar değil yaniii
yaaa üzüldüm valla saf bi anıma denk geldi kabul ettim bak ücretsiz gelenlerde varmış yaa