Bende 250gr iyotlu tuz alayimda avucuma döküp yalayim en iyisi:)
Benim adaşım var, Muammer ATEŞ beyefendi TEB'den BMW 3.16 kazandı ve geçen yıl da Mini Cooper kazandı maşallah. Hülya Koçoğlu da arabayı ikiledi. Çalışın sizin de olsun 
Ali Askar Koçoğlu'nun karısı mı artık nesi bilmiyorum ancak alışveriş tipi kampanyalara yüklü katılımda bulunuyorlar diye biliyorum. Ankara...
Erikli felan katılması zor kampanya değil.Buldukça katılmak lazım.Hediyelerde güzel.
. Çekilişte 1 kişi Mercedes-Benz GLA 200 AMG 2016 Model Otomobil (değeri 181.400,00 TL), 100 kişi iPhone 7 32 GB Cep Telefonu (birim değeri: 2.950,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.
Hediyeler harika valla.
. Çekilişte 1 kişi Mercedes-Benz GLA 200 AMG 2016 Model Otomobil (değeri 181.400,00 TL), 100 kişi iPhone 7 32 GB Cep Telefonu (birim değeri: 2.950,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.
Hediyeler harika valla.
Katılım yüksek olacak elbette, neticede su bu. Sudan araba kazanmak var

Nestle grubu birkaç yıldır harikalar yaratıyor, özellikle bu yıl durmadan farklı ürünlerinde sürekli çekilişler yaptılar. Unilever ve P&G'yi çok pis solladı pazarlama departmanları.
Benim yaklaşık 50 katılım oldu, bitmeden 50 katılım daha yapacağım inşallah.
Migrosta 6li 6tl
carrefour da da 6 li 6 tl ama mutlaka cekilis gorselli alin.
Ayrıca 19 litre damacana kapağı isteyenler bana ulaşsın
Restoranla görüşme halindeyim, restoran müdürü çok fahiş fiyat istedi. 1,5 lt suyun Restoran satış fiyatı 1,60 TL değilmiş, kapağı da o nedenle istediğim fiyata veremezmiş. Benden önce çöpe atıyorlardı, ben akıl verince kıymetlendi. Sormayın gitsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin6 lı koli 5 TL arkadaşlar, saldırın. (Elbette promosyonlu ürün teslim edip etmeyeceklerini sorun.)
30 haziran a kadar ücretsiz teslimat diyor.
Şu ara kapaktan geçilmiyor bende.Milyonluk çekilişte olsa hediyeler için değer.