Diğer > Serbest Kürsü
durumu iyi olmayan aileye yardım !!!!
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbana adres telefon, detay ve yer için mail atmanız lazım... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin önce okulla daha sonrasında iş yerıyle görüşebilirim... en azından birleşir bişeyler alır yollarız... ama mail önemli
--- Alıntı sonu ---
gönderdiğin maılde senın adını soyadını verecegım durumu da ben anlatacagım... okul ne der tam bılemıyorum ama işyerındekılerle tahmınen halledebılırız bıseylerı kanka... yalnız bu iş haftayı bulur...
--- Alıntı sonu ---
hiç acelesi yok Allah razı olsun
catpat07:
bilgi vermen çok iyi oldu. Yakınımda olsaydı ev eşyasına kadar yardımcı olabilirdim. sanırım muş . Yine de aklımızda olsun kampanyalardan neler kazanıyoruz oranın adresini verebiliriz.
balca:
ptt varya gayet uyguna göturuyor... bence evınız dolup taşacağına bişeylerı gonderın... zor olmaz hıc sanmıyorum
balca:
armağan çay gönderecek bir velim bana verdiğin adres adamların değil mi? tamam ise çay gelıyor...
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbilgi vermen çok iyi oldu. Yakınımda olsaydı ev eşyasına kadar yardımcı olabilirdim. sanırım muş . Yine de aklımızda olsun kampanyalardan neler kazanıyoruz oranın adresini verebiliriz.
--- Alıntı sonu ---
evet muş Allah razı olsun
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git