Diğer > Serbest Kürsü

durumu iyi olmayan aileye yardım !!!!

<< < (3/3)

balca:
size bişey diyeyım mı, bir verıyorum karşılığını bin alıyorum...doğru cıddı bır rahatsızlıgım var ama buna sahıp olanın extrem problemleri oluyor ve o ben de yok... gönüllü bağışcısıyım Darüşşafaka'nın mesela...bılerek yazıyorum...hedıye edın, alın, yardım edın karşılığını alırsınız... çay tamam Armağan, un mamülleri satan bir velim var o ise yarın bakacak un da yollarız...herkese ıyı aksamlar

ylmznesli:
Bende ufak bir erzak kutusu hazırlıyorum o halde😍Pirinç, bulgur, mercimek, toz şeker vs. Bundan 2 yıl önce benim oğlumu sizler giydirdiniz ki bu yıl doğum gününde de montu ve ayakkabısı geldi enavci'dan, Allah razı olsun 🙏🏼💙
O günden sonra kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince yapmaya çalıştım. yardımlaşmak çok güzel sen verdikçe fazlası sana geri geliyo hemde çok hızlı bi şekilde❤ oğlumun ilk zıbın takımını alan balca'nın da dediği gibi "bir verip bin almak" çok şükür 🙏🏼💜

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende ufak bir erzak kutusu hazırlıyorum o halde😍Pirinç, bulgur, mercimek, toz şeker vs. Bundan 2 yıl önce benim oğlumu sizler giydirdiniz ki bu yıl doğum gününde de montu ve ayakkabısı geldi enavci'dan, Allah razı olsun 🙏🏼💙
O günden sonra kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince yapmaya çalıştım. yardımlaşmak çok güzel sen verdikçe fazlası sana geri geliyo hemde çok hızlı bi şekilde❤ oğlumun ilk zıbın takımını alan balca'nın da dediği gibi "bir verip bin almak" çok şükür 🙏🏼💜

--- Alıntı sonu ---

bu ilaçlar ağlatıyor ama...  :'(

balca:
Armağan kanka,okul Polatlı köylerine yardım ediyormuş ama biz arkadaşlarla alacağız... yalnız şimdi değil biz halen maaş almadık...

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArmağan kanka,okul Polatlı köylerine yardım ediyormuş ama biz arkadaşlarla alacağız... yalnız şimdi değil biz halen maaş almadık...

--- Alıntı sonu ---
kanka hiç acelesi yok kendinizi zora sokmayın Allah razı olsun şimdi bir sürü kişi gönderiyo saolsunalr

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git