Arkadaşlar Merhaba
Kız Kardeşim ve eşinin Doğum günü birer gün arayla ve malesef farklı şehirlerde ikamet ediyoruz
ben de ikisinin de doğum günü hediyesini bir seferde aradan çıkarmak istiyorum
internette çook fazla seçenek var ancak seçme konusunda çok kararsızım

Siz olsaydınız nasıl bir hediye alırdınız veya size nasıl bir hediye alınmasını isterdiniz.
Şimdiden Teşekkür Ederim
Kargo olmasın derseniz hediye kodu verin kendi beğendikleri ürünleri alsınlar . Ya da online alışveriş sitesinden kendileri beğenip sepetecarsin diz ödeyin
Kardeşim bana şu kurabiye çiçeklerinden yollamisti. Eğer düşünürseniz Vodafone kullanıcılarına %30 indirim var, aklınızda olsun.
Lezzetlibuket.com indirim bu sitede geçerli.
Kargo olmasın derseniz hediye kodu verin kendi beğendikleri ürünleri alsınlar . Ya da online alışveriş sitesinden kendileri beğenip sepetecarsin diz ödeyin
Aslında direkt ben almayı planlıyorum kargo ile onların adresine biraz da habersiz olacak hediyeni yüzden bu seçenek biraz zor
Teşekkür ederim
Kardeşim bana şu kurabiye çiçeklerinden yollamisti. Eğer düşünürseniz Vodafone kullanıcılarına %30 indirim var, aklınızda olsun.
Lezzetlibuket.com indirim bu sitede geçerli.
Bu güzel bi seçenek olabilir teşekkür ederim öneri için
Ben eşine babalar gününde lukapu dan fotograf albümü yapmıştım. Cok güzeldi. Sizde de bol fotoğrafları varsa hazırlayın. Hayta albüm abartı olur derseniz takvim felsn da oluyor
Ben eşine babalar gününde lukapu dan fotograf albümü yapmıştım. Cok güzeldi. Sizde de bol fotoğrafları varsa hazırlayın. Hayta albüm abartı olur derseniz takvim felsn da oluyor
Önümüzde 4 gün var malesef ve takvim için 7 iş günü diyor
Biraz riskli
Teşekkür ederim öneri için
bayıldığım bir hediye var, anlatmak yerine link paylaşayım ama düşünürseniz başka sitedelerden belki daha uygununu bulabilirsiniz. ben ilk bulldugum siteyi paylaşıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bayıldığım bir hediye var, anlatmak yerine link paylaşayım ama düşünürseniz başka sitedelerden belki daha uygununu bulabilirsiniz. ben ilk bulldugum siteyi paylaşıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Teşekkür ederim
Sadece tek kız kardeşime alinacak olsa süper bir seçenek ama eşini de aradan çıkartayım diyorum
İkisine hitap edecek birşeyler arıyorum daha çok 🤔
Ne almayın onu söyleyebilirim

kardesinizle aynı günlerde doğmuş biri olarak kozmetik, takı almayın. Giyim belki, cüzdan gibi bir aksesuar olabilir. Değişimi mümkün bir şey olabilir. Çiçek yollamayın mesela. Kurabiye çiçeği mantikli

oğlak burcu hemcinsleriyle pek aynı değildir. İşe yarar bir hediyeyi tercih eder.
yeni moda buket çiçek meyve işte...sevgili sözlü adayım ben geçen hafta yıne hastalanınca yollamış mesela...bır kaç fırmanın kı çok ıyı...ama kalıcı bişey olsun diyorsanız gg'a filan girin geçen hafta çok güzel çay kahve takımları vardı...