Diğer > Serbest Kürsü
Doğum Günü Hediye Önerisi
_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBen eşine babalar gününde lukapu dan fotograf albümü yapmıştım. Cok güzeldi. Sizde de bol fotoğrafları varsa hazırlayın. Hayta albüm abartı olur derseniz takvim felsn da oluyor
--- Alıntı sonu ---
Önümüzde 4 gün var malesef ve takvim için 7 iş günü diyor
Biraz riskli :(
Teşekkür ederim öneri için
hutti:
bayıldığım bir hediye var, anlatmak yerine link paylaşayım ama düşünürseniz başka sitedelerden belki daha uygununu bulabilirsiniz. ben ilk bulldugum siteyi paylaşıyorum
Kayit olun veya giris yapin
_emin:
Kayit olun veya giris yapinbayıldığım bir hediye var, anlatmak yerine link paylaşayım ama düşünürseniz başka sitedelerden belki daha uygununu bulabilirsiniz. ben ilk bulldugum siteyi paylaşıyorum
Kayit olun veya giris yapin
--- Alıntı sonu ---
Teşekkür ederim
Sadece tek kız kardeşime alinacak olsa süper bir seçenek ama eşini de aradan çıkartayım diyorum
:)
İkisine hitap edecek birşeyler arıyorum daha çok 🤔
erteb:
Ne almayın onu söyleyebilirim :) kardesinizle aynı günlerde doğmuş biri olarak kozmetik, takı almayın. Giyim belki, cüzdan gibi bir aksesuar olabilir. Değişimi mümkün bir şey olabilir. Çiçek yollamayın mesela. Kurabiye çiçeği mantikli :) oğlak burcu hemcinsleriyle pek aynı değildir. İşe yarar bir hediyeyi tercih eder.
balca:
yeni moda buket çiçek meyve işte...sevgili sözlü adayım ben geçen hafta yıne hastalanınca yollamış mesela...bır kaç fırmanın kı çok ıyı...ama kalıcı bişey olsun diyorsanız gg'a filan girin geçen hafta çok güzel çay kahve takımları vardı...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git