Diğer > Serbest Kürsü

Doğum Günü Hediye Önerisi

(1/3) > >>

_emin:
Arkadaşlar Merhaba

Kız Kardeşim ve eşinin Doğum günü birer gün arayla ve malesef farklı şehirlerde ikamet ediyoruz

ben de ikisinin de doğum günü hediyesini bir seferde aradan çıkarmak istiyorum

internette çook fazla seçenek var ancak seçme konusunda çok kararsızım :(

Siz olsaydınız nasıl bir hediye alırdınız veya size nasıl bir hediye alınmasını isterdiniz.

Şimdiden Teşekkür Ederim

nesliyaren:
Kargo olmasın derseniz hediye kodu verin  kendi beğendikleri ürünleri alsınlar  . Ya da online alışveriş sitesinden kendileri beğenip sepetecarsin diz ödeyin

erteb:
Kardeşim bana şu kurabiye çiçeklerinden yollamisti. Eğer düşünürseniz Vodafone kullanıcılarına %30 indirim var, aklınızda olsun.
Lezzetlibuket.com indirim bu sitede geçerli.

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKargo olmasın derseniz hediye kodu verin  kendi beğendikleri ürünleri alsınlar  . Ya da online alışveriş sitesinden kendileri beğenip sepetecarsin diz ödeyin

--- Alıntı sonu ---

Aslında direkt ben almayı planlıyorum kargo ile onların adresine biraz da habersiz olacak hediyeni yüzden bu seçenek biraz zor
Teşekkür ederim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKardeşim bana şu kurabiye çiçeklerinden yollamisti. Eğer düşünürseniz Vodafone kullanıcılarına %30 indirim var, aklınızda olsun.
Lezzetlibuket.com indirim bu sitede geçerli.

--- Alıntı sonu ---
Bu güzel bi seçenek olabilir teşekkür ederim öneri için

catpat07:
Ben eşine babalar gününde lukapu dan fotograf albümü yapmıştım. Cok güzeldi. Sizde de bol fotoğrafları varsa hazırlayın. Hayta albüm abartı olur derseniz takvim felsn da oluyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git