Diğer > Serbest Kürsü
Derin dondurucu hakkında fikir rica ediyorum
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinHoover diyosun yani sana güveniyorum servisi falan var mı acaba
--- Alıntı sonu ---
bana güvenip hemen alma.araştır önce markayı netten. ve git bir hoover bayisine gör ürünlerini öyle karar ver. ben olsam hoover ı alırdım o seçeneklerden.en iyi marka etiket o çünkü verdiğin ürünlerden.
kampanyacı45:
Tamamdır incelerim tabi ama sen önemli bir referanssın teşekkür ederim
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinTamamdır incelerim tabi ama sen önemli bir referanssın teşekkür ederim
--- Alıntı sonu ---
1 yıldır hoover kullanıyorum. Uğur kadar kaliteli görünmüyor ama sorun yaşamadık.
kampanyacı45:
Arkadaşlar Hoover ve Altus arasında kaldım. Hoover sandık tipi 126 lt hacim. Altus çekmeceli 70 Lt hacim. Hangisini tavsiye edersiniz derin dondurucudan anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Hoover ve Altus arasında kaldım. Hoover sandık tipi 126 lt hacim. Altus çekmeceli 70 Lt hacim. Hangisini tavsiye edersiniz derin dondurucudan anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
--- Alıntı sonu ---
sandık tipi daha ekonomik ve geniş ama kullanımı zor açıkcası.Bizde sandık tipi var ama şuan aklım olsa çekmeceli alırdım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git