Diğer > Serbest Kürsü
Derin dondurucu hakkında fikir rica ediyorum
kampanyacı45:
Arkadaşlar anneme derin dondurucu alacağım birkaç seçenek arasında kaldım marka, enerji sarfiyatı, hacim, performans olarak bu linkini yazdığım seçeneklerden hangisini al dersiniz fikirlerinizi rica ediyorum. Saygılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
fiyat/performans ve marka açısından hangisi iyidir
eyefive:
altus regal sunny delta bazıları yan marka müdail ürün,bazılarıda fazla kaliteli olmayan yerli ürün.yerli alacaksan sektörün lideri uğurdan,arçelik,vestelden şaşmayacaksın. ( uğur benim tercihim değil ama tasarımı ve fiyatı beni cezbetmiyor ) yerlilerin yan markasını tavsiye etmem.
hoover italyan malı ama çinde üretilmiş.zaten en kaliteli markaların her türlü mallarının çoğu çinde üretilebiliyor artık.
ben bu seçeneklerin arasından hovver ı seçerdim.hem litre kapasitesi daha fazla hemde fiyatı en uygun olanı fiyat performans olarak
kampanyacı45:
Sagolasin ama hoover hic duymadigim bir marks oldugu icin on a pek alıcı gözle bakmadım sunny daha yakın geldi
eyefive:
Kayit olun veya giris yapinSagolasin ama hoover hic duymadigim bir marks oldugu icin on a pek alıcı gözle bakmadım sunny daha yakın geldi
--- Alıntı sonu ---
sen duymamışsın çok popüler bir marka.hatta sunnyden daha fazla duyulmuştur.sunny tv uydu radyo ağırlıklı elektronik firmasıydı eskiden.mesela muffak tipiürünleri çıkardığını ben yeni gördüm.
tercih senin sunny bana göre çok alt seviye marka.alırsın kısa zamanda bozulursa felan sonra pişman olabilirsin. elektronikte madem risk alıp fazla bilinmedik veya yan marka ürünleri tercih ediyorsun.o zaman sağlam geçmişi olanı almalısın.
kampanyacı45:
Hoover diyosun yani sana güveniyorum servisi falan var mı acaba
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git