altus regal sunny delta bazıları yan marka müdail ürün,bazılarıda fazla kaliteli olmayan yerli ürün.yerli alacaksan sektörün lideri uğurdan,arçelik,vestelden şaşmayacaksın. ( uğur benim tercihim değil ama tasarımı ve fiyatı beni cezbetmiyor ) yerlilerin yan markasını tavsiye etmem.
hoover italyan malı ama çinde üretilmiş.zaten en kaliteli markaların her türlü mallarının çoğu çinde üretilebiliyor artık.
ben bu seçeneklerin arasından hovver ı seçerdim.hem litre kapasitesi daha fazla hemde fiyatı en uygun olanı fiyat performans olarak
Sagolasin ama hoover hic duymadigim bir marks oldugu icin on a pek alıcı gözle bakmadım sunny daha yakın geldi
Sagolasin ama hoover hic duymadigim bir marks oldugu icin on a pek alıcı gözle bakmadım sunny daha yakın geldi
sen duymamışsın çok popüler bir marka.hatta sunnyden daha fazla duyulmuştur.sunny tv uydu radyo ağırlıklı elektronik firmasıydı eskiden.mesela muffak tipiürünleri çıkardığını ben yeni gördüm.
tercih senin sunny bana göre çok alt seviye marka.alırsın kısa zamanda bozulursa felan sonra pişman olabilirsin. elektronikte madem risk alıp fazla bilinmedik veya yan marka ürünleri tercih ediyorsun.o zaman sağlam geçmişi olanı almalısın.
Hoover diyosun yani sana güveniyorum servisi falan var mı acaba
Hoover diyosun yani sana güveniyorum servisi falan var mı acaba
bana güvenip hemen alma.araştır önce markayı netten. ve git bir hoover bayisine gör ürünlerini öyle karar ver. ben olsam hoover ı alırdım o seçeneklerden.en iyi marka etiket o çünkü verdiğin ürünlerden.
Tamamdır incelerim tabi ama sen önemli bir referanssın teşekkür ederim
Tamamdır incelerim tabi ama sen önemli bir referanssın teşekkür ederim
1 yıldır hoover kullanıyorum. Uğur kadar kaliteli görünmüyor ama sorun yaşamadık.
Arkadaşlar Hoover ve Altus arasında kaldım. Hoover sandık tipi 126 lt hacim. Altus çekmeceli 70 Lt hacim. Hangisini tavsiye edersiniz derin dondurucudan anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Arkadaşlar Hoover ve Altus arasında kaldım. Hoover sandık tipi 126 lt hacim. Altus çekmeceli 70 Lt hacim. Hangisini tavsiye edersiniz derin dondurucudan anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
sandık tipi daha ekonomik ve geniş ama kullanımı zor açıkcası.Bizde sandık tipi var ama şuan aklım olsa çekmeceli alırdım.