Arabalardan iyi anlayan var mı forumda? Aracın yıllık bakımı sene başında yapıldı ancak şimdi uzun yolda çıkıcam. Uzun yoldan önce genel bi kontrol yaptırmak faydalı olur diye düşünüyorum. Nereye gitsem sağlıklı ve ucuz olur?
aracın kaç model kaç kmde ve şöförlüğün kaç yıllık diye sorar eşim
km tam aklımda değil yarın bakıp yazayım 7 senelik şoförüm uzun yol tecrübem de var aracın modeli 2014 skoda rapid spaceback
2014 model arabanın yağına, suyuna bak yeter.
En son lastikleri değiştirirken lastikçi subaplarin değişmesi lazım demişti ama gözüm pek tutmadığı icin onu sonra yaparım diyip geçmiştim. Bunun anlaşılan bir yeri var midir? Ben hic anlamıyorum da bu islerden
aracın yağına suyuna lastiklerin basıncına bakmanız yeterli olur
lastik siboplarını da kontrol ettirin kaçak var mı diye
En son lastikleri değiştirirken lastikçi subaplarin değişmesi lazım demişti ama gözüm pek tutmadığı icin onu sonra yaparım diyip geçmiştim. Bunun anlaşılan bir yeri var midir? Ben hic anlamıyorum da bu islerden 
lastikler ömür olarak 2 yıldan eski değilse ve darbe görmediyse sibobları sorun yaratmaz.
km kaç bakmayı unuttum çok özür dilerim ama çok değil 55 bin civarında olması lazım
lastikler ömür olarak 2 yıldan eski değilse ve darbe görmediyse sibobları sorun yaratmaz.
teşekkür ederim bilgiler için