Arkadaşlar 1.linkteki guruba üye olup 2.linkteki kedimizin fotoğrafını beğenirseniz kazanılan ödül sokak kedilerine verilecektir. Daha önce kazandigim 15 kiloluk mama barinaga bagislanmistir beni bilen biliyor. Sokaktaki canlar herşeyden önemli destek olursanız sevinirim. 3. Linktede barinaga bagislanan 15 kiloluk mamamızın yazisi var inanmayan olursa.
1. Link
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2. Link
Kayit olun veya
giris yapin3.Link
Kayit olun veya
giris yapin
merhaba duyarlılığınızı takdir etmemek elde değil ancak bu defa ödül 1.5 kg görünüyor. o mamayı kazanmanız durumunda 15 kg ancak aynı tutara denk gelen farklı bir mama ile değiştirmenize izin verirler mi acaba? çünkü 1.5 yetmez sokak hayvanlarına
Ayni fiyata gelen mama gercekten cok kalitesiz olur inanin goody bonacibo whiskas gibi mamalar ev kedilerini geçtim sokak kedilerine bile zararlı içerikleri çok berbat böbreklerini hasta ediyor pisiciklerin. Zaten mamanın 1.5 kilo olması birşey değiştirmiycek çünkü o benim onlara verdiğim ekstra bir ek olcak yoksa zaten normaldede her gün besliyorum ben sokak canlarini kendi kedilerimden ayirmiyorum.
Arkadaşlar 1.linkteki guruba üye olup 2.linkteki kedimizin fotoğrafını beğenirseniz kazanılan ödül sokak kedilerine verilecektir. Daha önce kazandigim 15 kiloluk mama barinaga bagislanmistir beni bilen biliyor. Sokaktaki canlar herşeyden önemli destek olursanız sevinirim. 3. Linktede barinaga bagislanan 15 kiloluk mamamızın yazisi var inanmayan olursa.
1. Link
Kayit olun veya giris yapin
2. Link
3.Link
ıstedıgınız her an adres vermenız takdırde arkadaslarla sıze mama alabılırız, burdakı cogu arkadasım bılır bıze guvenebılırsınız... bılgınız olsun
Balca çok teşekkür ederim ince teklifiniz için.
Balca çok teşekkür ederim ince teklifiniz için. 
estagfurullah, Rabbımın yarattıgı her canlı onemlıdır...
2 linki açamıyorum ,içerik bulunamadı diyor
yenilerseniz seve seve oylarım
Hippi 1. Linkteki guruba üye olmadan oylama kabul edilmiyor malesef güncelleyim ben baştan şimdi
Üye olduysanız eğer bu linktende fotoğrafa tıklayıp beğenebilirsiniz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evet şimdi oldu beğendim ,bol şans