son bi soru 30 liralık alışverişe 10 money vermesi için o alışverişte money puanı harcamamak mı lazım acaba?
yüklenmemiş de money'ler
son bi soru 30 liralık alışverişe 10 money vermesi için o alışverişte money puanı harcamamak mı lazım acaba?
yüklenmemiş de money'ler
aynen ama yine de 4441044 ü arayıp durumu bilmediğini uygun bir lisanda anlatabilirsin,
yükleme yapılırmı bilemem en azından şansını denersin,
yüklenmemiş de money'ler
money kullanıp alışveriş yapınca yüklenmiyor.
bu konudaki tüm kampanyalar bitti artık gereksizdir,
yüklenmemiş de money'ler
aynen ama yine de 4441044 ü arayıp durumu bilmediğini uygun bir lisanda anlatabilirsin,
yükleme yapılırmı bilemem en azından şansını denersin,
internet sayfasından bilgilendirme şikayet olarak ileti gönderdim iki iş günü içinde yanıt vereceklermiş.
teşekkürler
bitmiş bir konu...görüntü kirliliği olmasın diye kaldırılsın dedik halen duruyor
bitmiş bir konu...görüntü kirliliği olmasın diye kaldırılsın dedik halen duruyor 
Moderatörler inceleyecektir. Şimdilerde kimseler yok.
1 soru da ben sorayım
dün sanalmarketten aldım ama teslimat bugün. sorun olmaz dimi? moneyler yatar mı?
1 soru da ben sorayım
dün sanalmarketten aldım ama teslimat bugün. sorun olmaz dimi? moneyler yatar mı?
mantıken verilmeli sağlama almak için online ödemede yapılabilirdi ama onda da
revizyon teslimattan sonra yapılıyor yine de sorun olmaz bence,
1 soru da ben sorayım
dostum ben bir kaç defa aldım ama moneyler yüklenmedi.işlem tarihi bugün olduğu için yüklemiyorlar.ancak inşallah senin ki yüklenir