Gönderen Konu: Yeşilay  (Okunma sayısı 1428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Yeşilay
« : 06 Mayıs 2016, 14:37:55 »
İşbu Katılım Koşulları Instagram üzerindeki #AnnemiSeviyorum isimli yarışma ve bu yarışmaya ilişkin koşulları belirlemekte olup, aşağıda belirtilen prosedür kapsamında ilgili yarışmaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.   Katılım Koşulları
1. Yeşilay kurumsal Instagram sayfası adresinde yer alan #AnnemiSeviyorum isimli yarışma 06.05.2016 tarihinde başlayacaktır.   
2. Yarışma, 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecektir.   
3. Yarışmaya katılacak kullanıcıların, yarışmaya katılım öncesinde Yeşilay’ın Facebook ve Instagram kurumsal hesabını takip etmeleri gerekmektedir.   
4. Sayfaya ve yarışmaya katılım için herhangi ticari bir koşul bulunmamaktadır.   
5. Katılımcılar yarışmaya sadece tek bir kullanıcı adıyla katılabilirler. Kişi, yarışmadan (kullanıcı adı, iletişim bilgisi kontrol edilerek) sadece bir kez hediye kazanabilir.   
6. Yeşilay çalışanları, Taze Fikir ajansı çalışanları ve bu çalışanların 1. dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.   
7. Yarışma, katılımcıların annelerini öperken ya da annelerin çocuklarını öperken çekilmiş kendilerine ait bir görseli #AnnemiSeviyorum hashtag’i ile @1920yesilay hesabını etiketleyerek Instagram’da paylaşmaları esasına dayanmaktadır. Jüri tarafından seçilecek 5 kişi/paylaşım ödüle hak kazanacaktır.   
8. Sadece #AnnemiSeviyorum hashtag’ini kullanan veya sadece @1920yesilay hesabını etiketleyen ya da Facebook ve Instagram sayfamızı takip etmeden yapılan paylaşımlar değerlendirme dışı olacaktır.   
9. Profilinde sadece markaların kampanya, yarışma paylaşımlarını yapan ya da bir paylaşımda #AnnemiSeviyorum dışında başka hashtag’lere de yer veren ya da aynı görseli başka hashtag’lerle de paylaşan kişiler yarışmadan diskalifiye edilecektir.   
10. Kazanan katılımcı belirlenirken paylaştığı görselin özgün olması esas alınacaktır. İnternetten alınarak paylaşılan görseller değerlendirmeye alınmayacaktır.   
11. Kazanan katılımcıların Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mesaj atmaları istenecektir. 1 hafta içerisinde (13 Mayıs Cuma gününe kadar) geri dönüş yapmayan kullanıcılar haklarını kaybetmiş sayılacaklardır.   
12. Ödül olarak belirlenmiş olan hediye (bir giyim firmasından 100 liralık hediye çeki) paraya çevrilemez.   
13. Kazananlar, 11 Mayıs Pazartesi günü Yeşilay Instagram ve Facebook sayfalarında eş zamanlı olarak açıklanacaktır. E-posta yoluyla iletişime geçmeyen katılımcı, Yeşilay aleyhinde herhangi bir hak iddia edemeyecektir.   
14. Katılımcılar, Katılım Koşullarına ve süreci kapsayan her tür yasaya uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Katılım Koşullarına aykırı eylemler gerçekleştiren üyeler, yarışmadan diskalifiye edileceklerdir.   
15. Yeşilay, katılım koşullarını tek taraflı olarak değiştirme hakkına sahiptir.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Yeşilay
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2016, 10:05:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin