Gönderen Konu: selpak  (Okunma sayısı 15830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hamaza61

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: selpak
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2010, 08:46:02 »
evet selpak hiç birşey göndermiyor.. >:(

Çevrimdışı melikekk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2010, 01:42:57 »
Ne kadar cimri bir firmaymış,gönderdiği maile bakın.

Sayın .....,

Temizlik kağıdı sektörünün lider kuruluşu İpek Kağıt olarak, kişisel hijyen konusunda üstlendiğimiz sorumluluk ve anlayış çerçevesinde; gerçekleştirdiğimiz çeşitli projeler ile toplumun her kesiminden bireylerin sağlıklı temizlik alışkanlıkları edinmeleri konusunda bilinçlendirilmelerine katkı sağlıyoruz.  Bu projelerimizden biri olan "Solo İlköğretim Okulları Kişisel Hijyen Eğitimi Projesi"  ile ilköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilere el hijyeni ve kişisel tuvalet temizliği başta olmak üzere genel ve kişisel hijyen hakkında bilgilendiriyoruz.

Kişisel hijyen konusunda desteğimizi bu projeler doğrultusunda vermekte olup; bunun haricinde bütçemiz olmadığından, maalesef talebinizi olumlu yanıtlayamıyoruz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2010, 04:16:23 »
firmayı karalama cimri falan diyip.hiçbir firma bize numune göndermek zorunda değil.

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2010, 12:13:46 »
MiniPsy   :-\

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2010, 12:55:35 »
Minipsy herşeye muhalefetttir arkadaşlar  :D boşverin  ;D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2010, 13:22:35 »
evet  bencede muhalefet

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2010, 04:56:14 »
evet  bencede muhalefet
bu tartışmaya katılıp sende muhalefet olduğunun farkındamısın  ;) kötü birşey demedim.hiç bir firma bize numune göndermek zorunda değil.göndermiyorlar diye o firmayı karalamak bize yakışmaz.sadece demek istediğim buydu.ne kadar relaxım ya   ;D forumdan 1 hafta uzaklaştırma cezası alınca aklım başıma geliverdi birden.tamam sustum  :P

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2010, 11:28:03 »
selpak kullan atın bezlerin fiyatını bilmiyorum ama bim mağazalarında satılıyor eşdeğer bir ürün çok da ucuz aynı selpak kullan at gibi kullan kullan bitmiyor hiç selpakla uğraşmayın eminimki 3 katı fiyattır...

yaaa ben bime gittim bana öyle bir ürünümüz yok dedi anlamadım  :-\  bim olduğuna eminmisin   ;)

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2010, 11:32:09 »
selpak kullan atın bezlerin fiyatını bilmiyorum ama bim mağazalarında satılıyor eşdeğer bir ürün çok da ucuz aynı selpak kullan at gibi kullan kullan bitmiyor hiç selpakla uğraşmayın eminimki 3 katı fiyattır...

yaaa ben bime gittim bana öyle bir ürünümüz yok dedi anlamadım  :-\  bim olduğuna eminmisin   ;)
bende geçen hafta almıstım bimden..belkı kalmamıstır.

Çevrimdışı meltemtc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 03 Mayıs 2010, 15:53:04 »
ÖYLE  DEMEYIN ARKADASLAR BEN  YAKLASIK 4 YIOL ÖNCE UYE OLDUM SELPAK ....HİÇ BENI HEDIYESIZ BIRAKMADILAR ALLAH VAR MİKEMMEL  PASTA TARIFI DERGILERI 3 SERİ DAHA SONRA ASKI APARATI  WC KAGIDI  DESENLI ....YIGIDI ÖLDUR HAKKINI YEME..