Kampanya tarihleri arasında Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin (ücretsiz) internet sitesinde dev şişe görseli yayınlanacak, “standart 33 yıkama Tursil şişesi ile 790 parça çamaşır yıkanıyorsa, bu dev şişe ile kaç parça çamaşır yıkanır?” sorusuna tahminlerini yazıp üyelik formunu doldurarak siteye üye olan kullanıcılar, (üyelik sadece 1 kez yapılabilir) katılım formuna ad, soyad, adres, telefon, e-mail bilgilerini girdiklerinde 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır.
Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımlarda ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya katılımında sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
Çekilişte 5 kişi Arçelik Y-6083 H Çamaşır Makinesi (birim değeri: 1.059,00 TL), 10 kişi Tursil jel deterjan paketi (15 adet Tursil Jel Deterjan-33 yıkama) (birim değeri: 214,50 TL), 15 kişi Arçelik K 4252 Ütü (birim değeri: 154,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.
Nasıl tahmin edeceğiz bunu

Yoksa sallayalım gitsin mi ?
çekilişle diyor tahmin baz alıncak mı acaba
1500 deyip salladım valla
10 binden fazladır bence
ne yazdığımı hatırlamıyorum ama 10 binin üstündeydi.
Ben çok uçtum sanırım 10 binin çok üstündeydi tahminim