ben 90 kontur kazandım arkadaslar

ama kampusselliyseniz 1 dkda 1 kontur gidio kampusselilere
kampüsselli olunca 15sn değil 1dakika mı oluyo 1kontörün süresi?
kampüsselli olunca 15sn değil 1dakika mı oluyo 1kontörün süresi?
evet kampusselliysen ve kampussellileri ararsan 1 dkka oluo suruo
iyiymiş o zaman

peki tonlakazandan gelenler bitince dakikada kaç kontör gidiyo?
iyiymiş o zaman
peki tonlakazandan gelenler bitince dakikada kaç kontör gidiyo?
ona dikkat etmen lazım işte

bitince turkcell uyanıklık yapıo tarife farklı işlio dikkat etmek lazım konturun bitme suresine konusurken bitirse ve konusmay devam edersen fazla fazla gidio kontur ama tam bittigi surede kapatıp sonra tekrar acarsan o zman bişey deişmio
evet o zaman dikkatli olmak lazım
buyrun arkadaslar kullanım sekli konturlerin

TonlaKazan’dan kazanılan hediye dakika/kontörleri aşağıdaki kurallar doğrultusunda harcayabilirsiniz
TonlaKazan üyeleri ay sonunda kazandıkları hediye dakika ve kontörleri yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’lilerle yapacakları ses görüşmelerinde kullanabilirler.
Üyeler TonlaKazan’dan kazandıkları hediye kontörleri aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirler;
• Kampusiçi görüşmelerde dakikası 1 kontör
• Kampuscell abonelerinin Kampuscelldışı Turkcell’lileri aramalarının dakikası 3 kontör
• Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 4 kontör
dün bana 25 eşime 90 kontür geldi 113 tü ama eşiminki çalarken dinlet abonesi olmadıgı için 90 alabiliyo allah bereket versin :)amin
hehe bana 9 kontör qeldi kimse aramıyo ama babamın 2 gün bedava var 5 kere arıcam diyorum hep üşeniyorum yoksahaftada 10 4 haftada 40 kontör qelirdi : )