Biz Turksat kullanıyoruz pek güzel program yok. evinizde kullandığınız tv platformu nedir ücreti nedir internet baglantısıyla birlikte bir kampanya var mı kullandığınız
superonline internet hizmetine 2 yıllık sözleşme yapanlara turkcell tv+ hediye ediyor. Ayrıca 100 dakikalık sabit telefon hizmetleri de var. Numaramı gönderdiler ama sabit telefonu kullanmıyorum. Benim önceki sözleşmem bitmediği için aylık 5 lira fark aldılar. Önceki hafta getirdiler. Daha önce sadece uydudan izlediğim için ilk tecrübem. Çok memnun kaldık. Ayrica ilginç bir kumanda getirdiler, arkasında klavye var. İleride televizyon ekranını bilgisayar gibi kullanacagımızı, o yüzden kumandayı oyle hazırladıklarını soylediler.
aylık ne kadar ödüyorsunuz?
Bir yıldır Turkcell tv kullanıyorum.Superonline faturama aylık 9 lira fark ödüyorum.Aylık 59 lira gibi bir fatura geliyor.
turksat ama çıkacagız zaten begenmedigi kanalları çıkardı yayından

en çok kanal dsmart ta var ama fiyatı bir miktar pahallı en mantıklısı çatıya uydu yayın
lig tv'den dolayı digiturk. belgesel ve çocuk kanalları da var. ayda ortalama 50 TL filan
pahalı geliyor 60 tl
internete ne kadar ödüyorsunuz merak ettim. Ben zaten internete o kadar odediğim için digerleri extra oldu benim için..