Internetten Para Kazan > Para kazan

www.lockerz.com-kazandırıyor

<< < (89/95) > >>

devrim1986:
usta ordan kapabileceğin en güzel şey paypaldır bence ..diğerlerini almak mucizevi bir şey..haklısın kesinlikle duvar kağıdı var yığınla :D

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu :)

--- Alıntı sonu ---

bende oldu ama isim ve soy ad yazmadı..

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
İsim soyad kısmının ikisinede ayrı ayrı Sİmimi ve soyadımı yazdı. Adres kısımlarıda yanlış oldu ve ben bunu dikkat etmeden reedem now a tıkladım o sıradada 405 i gördüm :D

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
İsim soyad kısmının ikisinede ayrı ayrı Sİmimi ve soyadımı yazdı. Adres kısımlarıda yanlış oldu ve ben bunu dikkat etmeden reedem now a tıkladım o sıradada 405 i gördüm :D

--- Alıntı sonu ---

reset all profiles yapıp tekrar giriyorum bilgilerimi..her yeni redeemde..sürekli değiştiriyorlar..

ysr86:
Açılmışta kapanmış bile :S

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git