Internetten Para Kazan > Para kazan

www.lockerz.com-kazandırıyor

<< < (88/95) > >>

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım

--- Alıntı sonu ---

Teknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım ;D

--- Alıntı sonu ---

qanqa milleti görsen nasıl daldı sisteme ama fos çıktı :D

Scorpion:
Valla ben Lockerz'i falan unutmuştum yasir yazınca aklıma geldi tühh kaçırdık dedim sonra duyuruyu görünce sevindim ;D  Artık Redeem'i bekliyorum kaçırmıcam bu sefer ;D

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben Lockerz'i falan unutmuştum yasir yazınca aklıma geldi tühh kaçırdık dedim sonra duyuruyu görünce sevindim ;D  Artık Redeem'i bekliyorum kaçırmıcam bu sefer ;D

--- Alıntı sonu ---

millet lockerz redeem warneri kullanıyor ..aha da öttü  alla alla diye hücum ettiler görmelisin ne komikti yha :D

ysr86:
Hiç boşuna sevindirik olma. Hediye mediye kalmadı. Ben girdiğimde bitane yeşil shuffle vardı bide macbook. Bi ton ödülümüz kaldı üzülmeyin demişler ama işte duvar kağıtları ton ediyodur heralde :D

ysr86:
Bu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git