0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimkide Gelmedi Henüz Daha Doğrusu artık Kazandığımız Hiç bir şey gelmemeye başladı yeni taktik ve strateji bu herhalde Yıldırma Politikası .
çok emek verdınız insallah gelır......
Firmalar arasında yeni moda oldu sanırım hediye göndermemek. Kazanılan ürünleri binbir zorlukla getirtiyoruz neyse ben mail attım şimdi cevap verirlerse burdan yazarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFirmalar arasında yeni moda oldu sanırım hediye göndermemek. Kazanılan ürünleri binbir zorlukla getirtiyoruz neyse ben mail attım şimdi cevap verirlerse burdan yazarım adam yerine koyduklarıda yok 1 hafta geçti mail atalıhiç dikat etmiyorlarmenderes arabayı aldı biz hala çantayı elimize alamadık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFirmalar arasında yeni moda oldu sanırım hediye göndermemek. Kazanılan ürünleri binbir zorlukla getirtiyoruz neyse ben mail attım şimdi cevap verirlerse burdan yazarım adam yerine koyduklarıda yok 1 hafta geçti mail atalıhiç dikat etmiyorlarmenderes arabayı aldı biz hala çantayı elimize alamadık canım bakalım yazmazlarsa cevap başka bi yol düşünürüz