Gönderen Konu: Lukapu yardım  (Okunma sayısı 1086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
Lukapu yardım
« : 11 Ağustos 2014, 23:24:22 »
Arkadaslar Lukapudan sipariş veren oldu mu? Ben birine dogum günü hediyesi bundan hazırlamak istiyorum ceplik hediye kodum var ama ben büyük boyutundan hazırlıycam.Soru ve sorunlarım: hediye kodu nereye giriliyor? Ceplik hediye kodumu büyükte kullanıp indirim yapabilir miyim? Programda resimleri süsleme ve yazı yazma yerini görmedim kendim süsleyip üzerlerine yazı yazıp yükleyeceğim sorun olur mu? Son olarak gelen ürün hosunuza gitti mi? Yardım için çoooooook teşekkürler

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lukapu yardım
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2014, 00:44:04 »
Ben eşime bu sene babalar gününde büyük boy albüm olanı tasarlayın hediye etmiştim 1 gününüzü bu işe ayırırsanız herşeyi çözersiniz ben hiç yardım almadan deneye yanıla çözdüm.çok güzel oldu.eşim çok beğendi.bir de ilk sayfaya kendim eşime hitaben bir yazı yazdım sonra fotoğrafları sıraladım değişik şekillerde vs.. Hoş oldu.ama daha sonradan öğrendim ki bir telefon numaları var tamamıyla yapım aşamasında size yardımcı oluyorlarmış.çok dikkatli olun çizik çizik kesiklerin olduğu çerçeveyi genelde taşırın tam sııfırlayıp bırakmayın çünkü orası kesim payıymış yani matbaaya verirken oradan kesiliyor kırpılıyor.ben sitedeki albümleri inceledim çoğu kişi amatörce yapmış ve foto,lardaki kişilerin kafaları yok :) onlara dikkat edin..  Bir de albüm temaları varki ben hiç birini beğenmedim bu yüzden o temaları kullanmadım.ama yine de beğendiğiniz olursa oradaki temayı kullanabilirsiniz,bunların hepsi için lukapunun sitesine girip oradaki uygulamayı bilgisayarınıza indirip kodunuzu gireceksiniz ve sonrasında 24 sayfayı dilediğiniz gibi hazırlayacaksınız.çok güzel ve kaliteli dandik bir ürün değil..ben albümü beğendim..fikir olsundiye sitelerindeki başka kişilerin hazırladığı albüm örneklerine bakabilirsiniz,
izgim

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lukapu yardım
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2014, 15:22:16 »
çok teşekkür ederimm çok saolun