Merhaba, benim aklıma bir fikir geldi ve gerçekleşirse çok güzel olur. Bu nedenle sizinle paylaşmak istiyorum.
Forumda en sevilmeyen ve katılımı az olan kampanyalar oylamalı olanlar.
İnsanlar bu kampanyalara katılmanın boşa zaman harcamak olduğunu düşünüyor. Ben de bugüne dek hiç oylamalı bir yarışmaya katılmamıştım. Ta ki kazanmayı çok istediğim bir yarışma karşıma çıkana kadar; ve oy toplamanın ne kadar zor olduğunu öğrenmiş oldum.
Bu forumun 33217 üyesi var, muazzam bir sayı ve biz bu potansiyeli oylamalı yarışmalarda kullanmıyoruz. Oy istemek rahatsızlık verici bir davranış olarak algılanıyor hatta belirli şartları taşımayanlar oy isteyemiyor.
Bunun yerine biz forum içinde bir ayrı bir bölüm daha oluştursak, oylamalı, beğenmeli yarışma konuları orada olsa ve katılan kişilerin listesi olsa; bu bölümü ziyaret eden kişiler de beş on dakikada, oy isteyen herkese oy verebilse hem zaman kaybı olmaz hem insanlar mesajlarının altına linkler vererek uğraşmaz hem de kimse oy isteyenlerden rahatsız olmaz.
Bu konuya benim gibi önem veren çok kişi olduğunu biliyorum. Umarım bu çözüm bir an önce uygulamaya konur.
Teşekkürler .....