Bende usttekı kullanıcı arkadasa katılıyorum. Mesaj sayısının onemlı oldugu tum forumlarda kalıtesızlık artar. Vurucu tım nedır bılmıyorum; sanırım dıger forumlarda kı mesaj sayısına gore artan bır unvan olmalı. Ben yenı bır uye olarak neden bu gruptan mahrum kalayım. Ustelık moderator unvanlı kısılerın bu onergeyı sunması benı cok sasırttı. Bu sefer uyeler o gruba dahıl olmak ıcın her yere gereksız mesajlar yazacak, forumu kalıtesızlıge surukluyecektır.
Sahsım adına sunu soyleyebılırım, ben dıkkatımı ceken, ya da degısık kampanyalarla ılgılı bılgı almak ıcın bır cok konuya gozatıyorum. Eger katılacagım bır kampanya ıse konuyu acan arkadasa tesekkurlerımı sunup konudan cıkıyorum. Eger hosuma gıtmeyen, benı tatmın etmeyecek ya da basaramıyacagımı dusundugum kampanya baslıgına neden tesekkur ya da elestrı yapıp forumu kırleteyım kı? Elbette konuda sorulmus olupta bıldıgım bır cevapsa gırer bıldıgımı yazarım. Uzun lafın kısası burada her baslık altına mesaj yazmayan, sureklı konu acmayan sızın kadar aktıf olmayan kullanıcılara somurucu demenız yakısık almıyor. Bu sıtenın aynı zamanda kampanyalar hakkında bılgı veren bır blogu var, somurucu kısıler oradan ıslerını zaten halleder ve foruma gırmezler.
saygılarımla