Sinemia'yı bir yıl kullanmıştım. Üyelik açmanız gerekiyor, sonra da Hoover'in gönderdiği kod ile abonelik oluşturuluyor.Bir kaç gün içinde de kart gönderiyorlar. Ben üyeyken internet üzerinden sinema bileti alınamıyordu, gişeye gitmek gerekiyordu. Şimdi o özellik gelmiş iyi olmuş. Ben üyeliğimi 2 yıl kadar önce iptal etmiştim. Ancak son zamanda Ekşisözlük ve ya Şikayetvar'dan bakarsanız inanılmaz derece şikayet var, hatta şirketin battığına dair bilgiler dolaşıyor. Ek ücretler, istemeden yeni abonelik ücretleri vs. kesiyormuş. Programın mantığı şu, bilet alıyorsunuz ve sinemaya gittiğinizde mutlaka program üzerinden check-in yapmanız gerekiyor, yoksa ceza ücreti kesiyor, hatta üyeliği bile direkt iptal ediyor, paranızı geri vermeden. Birçok kişi de check-in yapadığından, program arızası vs. olduğundan şikayetçi. Ayrıca artık orijinal bilet fiyatına bağlı 1,99 - 4,99TL bilet katkı payı diye bir para da kesmeye başlamış. Sonuç olarak dikkatli olmakta ve üyelik için sanal kart vermekte fayda var.
Bu arada ben de Hoover'dan kazananlar arasındayım, bakalım kolayca kullanabilecek miyiz.