yaptığınız üyelikler isminize ekleniyor mu ?
benim 6-7 tane üyemin olması lazım ama hala eklenmedi
2 tane mail attım ama umursamıyor site
o sebepten pekte tınlamıyorum bu kampanyayı

591.811 üye sayısından
592.096 üye sayısına sadece sabahtan beri eklenmesi bana farklı şeyler hissettiriyor
üye sayısının artmasına rağmende davetlerdeki o 77anneye eklenmemesi de daha da garip
site sistemsiz çalışıyor o sebepten pekte güvenmeyelim tabi isminin hala çıkmamasından şikayet eden arkadaşlarımında varlığı sözkonusu napıyo bu site anlayamadım gitti
arkadasım benımde boyleydı uyelık ısme eklenmıyordu uye olan arkadasın guncelleme yapması lazım sonra zatan mailine gelıyor uye oldu dıye bırde uye olan arkadasların daha once bu sıteye uye olmaması gereklı farklı ısımler arıyor ben boyle yaptım 12 kısı uye yaptım 9unu kabul ettı
arkadasım benımde boyleydı uyelık ısme eklenmıyordu uye olan arkadasın guncelleme yapması lazım sonra zatan mailine gelıyor uye oldu dıye
şimdi üyeliklerini güncelledikten sonra mı haneye geçiyor acaba dur bir denettireylim bakalım
aynı sey benım basıma geldı cunku ınsallah olur sana mail gelıyor mu uye ıslemlerı tamam dıye
ben kaç kişiyi yaptım olmadı nedense
aynı sey benım basıma geldı cunku ınsallah olur sana mail gelıyor mu uye ıslemlerı tamam dıye
gülüşüm senin yaptığın oldu
bana mail geldi
ama diğer arkadaşımın oldukları malesef gelmedi
sen nasıl bir yol izledin
Üye olanlar yeniden girip güncelleme yapınca kabul ediliyor genellikle çocuğun doğum ayı silinmiş oluyor onu yeniden seçmek gerekiyor.
tesekkurler cok guzel kampanya.dergılerıde cok guzel umarım sanslılar aramızdan olur..
sitede hata var herhalde okadar üye oldular sadece 16 kişi gözüküyo