Teşekkür ederim arkadaşlar çok işime yarayacak, epey kişiye gönderdim saymadan üç gun boyunca.
Websitenizde çok güzelmiş.Bayan bir yazılımcıya da ilk defa denk geliyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar çok işime yarayacak, epey kişiye gönderdim saymadan üç gun boyunca.
Neden?

Kekte yaparım yazılımda yazarım:)
tahmini olarak kaç tane yolladınız acaba
Neden?
Kekte yaparım yazılımda yazarım:)
Ne güzel.Maşallah diyelim:)
işin içine yazılım(cı) girince,kaç kişiye davet gönderildiğinin pek de kıymet-i harbiyesi kalmıyor olsa gerek,tebrikler
ya bu nasıl bişey ya biz boşuna uğraştık yani günlerce millete yollucaz diye
Nasıl yani yazılımcı olmakla ilgisi varmıdır. Benim merak ettiğim gönderilen maillerin doğruluğunu araştırdılarmı. Bende kafadan uydurma 3000 tane maile yollardım ama 200 tane arkadasıma yollacağım diye göbeğim çatladı. Bide onlarda okuyacak zannettim insanlara birde açıklama yaptım açıp videoyu seyretsinler diye.
işin içine yazılım(cı) girince,kaç kişiye davet gönderildiğinin pek de kıymet-i harbiyesi kalmıyor olsa gerek,tebrikler 
mail göndermenin yazılımla ne alakası var mantıklı olun biraz, daha öncede kazananlar oldu kimse yazılımcı değildi.
Nasıl yani yazılımcı olmakla ilgisi varmıdır. Benim merak ettiğim gönderilen maillerin doğruluğunu araştırdılarmı. Bende kafadan uydurma 3000 tane maile yollardım ama 200 tane arkadasıma yollacağım diye göbeğim çatladı. Bide onlarda okuyacak zannettim insanlara birde açıklama yaptım açıp videoyu seyretsinler diye.
isterseniz 10 bin tane mailde gönderirsiniz ama kullanılan mail adresi olması gerekiyor, isterseniz 'kafadan uydurma' bi mail gönderin nasıl geri dönüyor görürsünüz.
Kazanan kişiyi tebrik ederim.
ben de daha önceki bir kampanyada uğraştım durdum boşu boşuna 3 gün
söyleseydiniz de vaktimizi öldürmeseydik

yine de kazanana tebrikler...
yılbaşında e-kolayda yarışıp kazanlardan biride bendim arkadaşlar sistem toplu mail gönderme diye birşeyi kabul etmiyor ve gönderdiğiniz mail uydurma olmasın gerçek olsun eğer kullanılmıyorsa geri dönüyor . Geri dönen mailleri kabul etmiyorlar . Nerden biliyorum , cünkü ben çok gönderdim , telefon ettiğimde 372 tane göndermişsiniz dediler . Ama 500 ü geçmiştir gönderdiğim dedim. Bize inceleyip öyle gönderiyorlar dendi.