Bugün sordum 5 tl lik 45 digerine 60 dediler 

Bugün sordum 5 tl lik 45 digerine 60 dediler 
O neymiş yaw. Faturalı alıp kontörlü yapmak ne kadar mantıklı acaba

uygun bir şey bulursan beni de haberdar eder misin 

Tamamdır. Bi araştırim bakalım bulabilirsem.

Kazananlar:
@DontBiLate  @SinirliSinek  @copyrider_  @clkaykut  @enes_dmn  @CagatayZor  @candirekli  @mustafaars  @malimuhtar  @konuralp54  @SerayGngr  @CafedeParty  @Spaksu  @CakalCoyote  @CizgiOrman  @mkaya93  @mrvetik  @perishan34  @itubilg  @busra4tk @Beril56  @_gokaan  @zekaikiran  @retrostylish  @floralmine

gercekten cok ılgınc cevaplar kazanmıs mısal @mkaya93 kazanan arkadasımızın twittleri 
1.Kimin bu telefon ? 
2.Birisinin telefonu çalıyor sanırım diyip ses benden gelmiyormuş gibi yapardım 
 3.Ona tatlı sürprizler yapardım(kılıf,kulaklık vs alırdım) tepkisini ölçerdim. 
3 tweetinden biriyle kazanmıs 

@candirekli tek tweet valla helal olsun
1.29 gün uyumaya gerek kalmaz, gündüzleri en gözde çalışan geceleri süperkahraman olurdum

kimsenin günahını almayayım da; bu kazananların birisi zaten sosyal medyacı, tanıyorum. işi bu adamın: sosyal medya uzmanı 
hiç inanmıyorum adilce seçtiklerine 
yarısı kendisi kazanmışsa, yarısı da eş dost tanıdıktır bunların 

cumacandırda ipad kazanmıştım hiç bir yakınlığım tanışıklığım yoktu belki öyle denk gekmiştir

ve arkadaşlar @malimuhtar  adinda kullanıcı hiç twit atmamiş ona vermişler ben dün kontrol ediyordum hepsini adam cumacandir ile ilgili hiç twiti yok sonra şikayette bulundum dksinda twitleri gizledi