ben dün almıştım 3 tane fakat kampanyalı degildi...
Arkadaşlar az önce Olivium'daydım Carrefour'a gelmiş yavrular...
Acaba saat başı bir kişimi kazanacak veya günlük dağıtılacak ikramiye tutarları belirtilmemiş limitler hakkında fikri olan varmı ?
Acaba saat başı bir kişimi kazanacak veya günlük dağıtılacak ikramiye tutarları belirtilmemiş limitler hakkında fikri olan varmı ?
şuan daha net bir bilgi yok kampanya ile ilgili. fakat dakkabaşı dediğine göre her dakika 1 adet 49 tl lik kart verir.
limit derken, zaten 1 numaradan yanlızca 1 adet kart kazanılabilir diyor.
şuan daha net bir bilgi yok kampanya ile ilgili. fakat dakkabaşı dediğine göre her dakika 1 adet 49 tl lik kart verir.
limit derken, zaten 1 numaradan yanlızca 1 adet kart kazanılabilir diyor.
Uykusuzlukdan heralde ne yazmışım ben öyle
Arkadaşlar tansaş ta var.Bir adet 1 ytl ye aldım içinden iki şifre çıktı.Pakettede yazıyor bazı paketlerden çift ,bazı paketlerden hiç şifre çıkmayabilir.
Alışveriş merkezlerinde bulamadım, bakkal ve büfelerde var. İlginç.
Arkadaşlar tansaş ta var.Bir adet 1 ytl ye aldım içinden iki şifre çıktı.Pakettede yazıyor bazı paketlerden çift ,bazı paketlerden hiç şifre çıkmayabilir.
bana da 2 şifreli denk geldi ama 2.nin son 3 rakamı okunmuyor
Benimkiler okunuyor.Arkadaşlar şifreleri bir kağıda yazın.daha on gün var silinmesinler..