bunu yazdım.
Hangi carte Dor? yarışmanıza dondurma verilecek diye istekle katıldım.Ama şimdi kaşık göndereceğiz diyorsunuz.Bu doğru bir şey değil.Bir kandırmaca.Bu durumu Müşteri hizmetlerine ve şikayetim var.coma yazacağım.Kupon gönderip ilgili mağazadan alınması zor olmasa gerek.Yaptığınız hiç doğru değil.Kazanan arkadaşların büyük bir çoğunluğu ile örgütlendik.Şikayetim var.com adurumu bildireceğiz
1 dk sonra
.
İlgili birimlere iletiyoruz.Teşekkürler
Carte d'OR yarışmanızdan ödül kazananlara dondurma değilde ''2 özel Carte d'Or dondurma kaşığı, 2 adet mum ve bir film'' gönderimi yapacakmışsınız.acaba migros gibi marketlerden alabileceğimiz çek gönderemez misiniz?dondurma kazandığımız için çok mutlu olmuştuk eğer çek gönderebilirseniz çok sevineceğiz.
Bugün
Carte d'Or Türkiye
20:04
Carte d'Or Türkiye
Merhaba , maalesef hediye değişikliği yapılmamaktadır. Yarışmalardan önce " Romantik Hediye Paketi " verileceği bilgisi verilmiştir. İlgin için teşekkür ederiz.
Ben kazanamadım ama nedense herkeste aynı fikir uyanmış. Ben de 4 lü paket dondurma gönderilecek gibi algılamıştım. Ayıp etmişler.
100 kişiden 100 kişide dondurma sanmıştır..
romantik hediye paketi yerine kaşık veriyoruz deselerdi ya.o zamanda 1 kişi katılmazdı..
çok üçkağıtçı bunlar çokk
ayıp bea sevgilime kaşık hediye etsem beni bir kaşık suda boğacakmısın der kasığı kafama yerim

edit: hediyesi gelen varmı
dün paket geldi içinde iki kaşık , iki adet kokulu mum ve bir film cdsi var