hmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
hmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?
Ben Giga yı topluyorum söylemim parça sayısını sihiri bozulmasın
gigayı topladığınıza göre gönderim yapamadınız henüz.
Evet yarın başlıyo sanırım Giga
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
yarışmaya bu şekilde bakacaksanız kendinizi yormayın bazı rakamlar dolaşıyorda kimin ne yaptığı yarışma bittiğinde belli olur pes etmek yok sonuna kadar devam ayrıca seviye diye bişey yok ençok gönderen hd telefonu 2. ve 3. olanda diğerlerini alacak . gönderim yapmadan ençok parçası olanda preston telefonu alacak herkese bol şanslar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
yarışmaya bu şekilde bakacaksanız kendinizi yormayın bazı rakamlar dolaşıyorda kimin ne yaptığı yarışma bittiğinde belli olur pes etmek yok sonuna kadar devam ayrıca seviye diye bişey yok ençok gönderen hd telefonu 2. ve 3. olanda diğerlerini alacak . gönderim yapmadan ençok parçası olanda preston telefonu alacak herkese bol şanslar.
daha düne kadar soru soruyordun yarışma hakkında şimdi insanları yanlış yönlendiriyorsun ....
seviye diye birşey yoksa neden diğerlerini toplama derdine düşüyümki sadece bir bölümden en çok gönderir alırım en iyisini bu yanlış![]()
Her seviyenin telefonu farklı . neden her seviyenin belirli süre aralığı var düşündünmü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hangisini topluyorsunuz nopanic? kaç parçanız var ?
Ben Giga yı topluyorum söylemim parça sayısını sihiri bozulmasın
gigayı topladığınıza göre gönderim yapamadınız henüz.
Evet yarın başlıyo sanırım Giga1 günde hem mega toplamışsınız hemde göndermişsiniz 2900 küsür taneşimdiden tebrik ederim telefon için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
daha düne kadar soru soruyordun yarışma hakkında şimdi insanları yanlış yönlendiriyorsun ....
seviye diye birşey yoksa neden diğerlerini toplama derdine düşüyümki sadece bir bölümden en çok gönderir alırım en iyisini bu yanlış![]()
Her seviyenin telefonu farklı . neden her seviyenin belirli süre aralığı var düşündünmü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm anladım giga daki gönder e basarsan giga için...ok...bide şu resim olayını halletsek arkadaşlar...boşuna uğraşmayalım gerçekten 50000 lerde varmı varsa hangisine göz diktilerbi resim koysun millette gözümüz açılsın gönlümüz kararsın...
Her seviyenin telefonu farklı . neden her seviyenin belirli süre aralığı var düşündünmüsadece ilk 10 gün gönderilebiliyordu mega 11. günden itibaren herkezin bildiği gibi giga seviye açıldı istesende tek gönderemezsin söylediklerimi kendim uydurmadım sordum ve aldığım cevaba göre yazdım bilginize.