F&F Türkiye
Bayram geçti ama coşkusu bitmedi. F&F Bayram Manisi yarışmamızın kazananlarını kutlarız!
Hacer Aka, Manisa
Ağaçta kestane, dökülür tane tane, bizim F&F markası, dünyada bir tane.
Fatih Baloğlu, Mersin
Bayram geldi gelecek, Bizlere neşe getirecek, Bundan böyle bayramlıklar, F&F'den seçilecek.
Meltem Demircioğlu, İzmir
Bayram geldi hoş geldi, Evlere şenlik geldi, Gülsün diye çocukların gözleri, F&F'de indirim neredeyse yüzde elli.
Seniha Güler, İzmir
Bayram geldi hoşgeldi, Allı morlu giyinmeli, Yap bir güzellik baba, F&F gönlümü çeldi
Nagihan Çakıroğlu Karaoğlan, Sakarya
Bayram geldi sevindim, F&F ile giyindim, Herkes beni beğenince, Gerim gerim gerindim.
Mehmet Damar, Bursa
Bayram kapıya dayandı, Yarim bana haber saldı, Bayramlık almış F&F ten, Uçuyorum sevinçten.
Filiz Polatel, Ankara
Bayram gelmiş baksana ,F&F'e koşsana, Bu bayram cok iyi olacak, Bayramlıklar cok konuşulacak!
Murat Erboz, İstanbul
Bayrama az kaldı, Herkes bayramlıklarını F&F'den aldı, Kıyafetlerimi görenler, Bana yine hayran kaldı.
Nur Avcı, İstanbul
Bayrama 3 kaldı şurada, Alışverişin doğru adresi burada, F&F'den alınan bayramlıklar, Çok beğenilecek bu bayram da.
Aydın Akkan, İzmir
Bekliyorum Bayramı, Ayrı olur heyecanı, F&F ile giyinirsem eğer, Güzellikte geçerim Mahi Devran Sultanı.
Rümeysa Odabaş, Kocaeli
Bugün hep beraber olalım, Şekere çikolataya doyalım, Bayramda şıklığı, F&F ile yakalayalım.
Figen Sarıçam, Mersin
Elbisem yeşil olacak, Parası peşin olacak, Bayramlık almak için F&F'e gittim, En şık kıyafetler bende olacak.
Bahriye Aksular, İzmir
Hep tatlı konuşmalı, Bir bilene danışmalı, Bayram günü insanlar, F&F giyip dolaşmalı.
Nevin Gündoğdu Ersan, İzmir
İftara pideler alınır, Sofralar mutlu kılınır, Bayram güzeldir elbet, Coşkusu F&F ile yaşanır.
Gönül Şen, İzmir
Mavi boncuk dizerim, Deniz dibinde yuzerim, Kim ne derse desin, Ben F&F'i severim.
Saime Bozyel, Aydın
Mavi,yeşil,kırmızı, Fark yaratır her tarzı, Bayramıma renk katar, F&F'in ışıltısı.
Yeliz Yücelen
Ramazan gecti işte, Bu sabah kalktım beşte, hem bayramdır hem seyran, Gel gidelim F&F'e.
Nazan Erboz, İstanbul
Ramazan geldi bereketli, F&F'de kıyafetler çok renkli, Arefeyi de uğurladıktan sonra, Bayram geçer pek neşeli.
Ayşe Can, Mersin
Uzak duralım tasadan dertten, Küslükleri bitirelim erkenden, Ne giyeceğim diye düşünme, Bayramlığın F&F'ten.
Perihan Kobakçam, İstanbul
Yazın Ramazan pek yaman, Günler uzun halim yaman, Bayramda hesaplı şık olayım diye, İyi ki varsın F&F Türkiye.
tebrikler
görmediğim bir kampanya daha

)iyi günlerde kullanın çekleri
tebrikler
tesekkurler konu acikti suan linkini yazamiyorum bayram haftasina denk geldi ondan gormemissindir
tebrikler
tesekkurler konu acikti suan linkini yazamiyorum bayram haftasina denk geldi ondan gormemissindir 
canım sana bereketi ile gelmiş bu kampanya sanırımyanlış görmedi isem :)yürekten tebrikler..
Tebrik ederim,güle güle harcayınız..