700 Puanlık küçük tuzlu paket ya da tatlı paket için siteye girdim şimdi ama kalmamış:((((( uyuz oldum!!! 1500 puan yapıyım büyük paketten alıyım dicem ama onunda stok 26
acaba güncellerler mi yakın zamanda?
stok gelmiş
evet sabah gördüm hemen sipariş verdim. ama gönderimler 30 hazirandan sonraymış
kaç tana çekiliş hakkınız var ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşimdilik bu hesaptan bunları aldım ama şansım çok olsun diye eşim adına ve arkadşlar adınada katıldık bakalım ne çıkacak
cheetoslar da da garanti yok..ikisin de de şansına..boş yok diye bir ibare yok poşetin üzerinde..
şimdiye dek 14 paket aldım, çıkmadığını hiç görmedim
bizm buraya cips gelene kadar kaç gün geçti. katılımım az bu yüzden. sadece cheetoslar var bide. ruflestır doritostur bu cipslerin bu kampanyalı olanı gelmedi. bide istanbulda yaşıyoz peeh
Ben aradım ilk çekilişde yokum iyicene şüpeleniyorum u2 acaba sistemde bizim ismimizi çıkartıyormu u2 yaptığı çekilişler hep boş bir kaç kez şikayet ettik Migros ve carrefour kartlı alışverişte Adamlar kaliba cezamı yediler bizim yüzümüzde datada bizim isimleri siliyorlarmı süpe içindeyim
ilk 50 bisiklet çekiliş sonuçları açıklandı heralde dimi.çekiliş listesi elinde olanlar varsa paylaşabilirmi aceba?
Açıklanmadı sadece bu gün u2 tarafında çekiliş yapıldı isimler belli oldu 0212 212 4030 arayıp sora bilirsiniz