Kampanya 14-27 Mart tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Mjet mağazalarından veya Sanal Market’ten Money Club Kart ve Money Visa ya da Money Club özellikli kartlar ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Hak edilen Money’ler 2 gün içerisinde kartlara yüklenecek ve 30 Nisan 2013 tarihine kadar kullanılabilecektir.
Hafta sonu money visa, money topla money kazan, olası gör-inan kampanyalarıyla birleştirip kullanılabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ilk 500 kişi nasıl belirlenecek
gece alımlar başlar sanal marketten
sanal marketden h,ç alışveriş yapmadım şimdi gece alsam peki nasıl olacak alışveriş yapınca kapıyamı getirecekler
sanal marketden h,ç alışveriş yapmadım şimdi gece alsam peki nasıl olacak alışveriş yapınca kapıyamı getirecekler
saatini kendiniz belirliyorsunuz
Sanal Market'ten 30 liradan düşük sipariş veremiyorsunuz. 25 lira kazanmak için 30 liralık alışveriş yapmak gerekir.
Yeni Migroskopta çok sayıda money, çekiliş, hediyeli ürün kampanyaları var. Hafta sonu money visa ve olası bir gör inan kampanyasıyla avantajlı olabilir.
deneyen kazanan var mı anında mı belli oluyor
Anında belli olmuyor. Yarını bekleyip göreceğiz. Sabah dükkanı ben açtım, 001 nolu fişi aldım ama sanal marketten bize sıra gelir mi bilmem
en ucuz ürünleri ne kadar