Bosch Home Türkiye
Topla Dönüştür yarışmamız devam ediyor.
Sen de çöpleri dönüştür, dünyanı değiştir. Nat Geo'dan özel hediyeler kazanma şansı yakala.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin konu açıksa özür dilerim
EN YÜKsek puan ilk 30 kişiye National Geo dan hediyeler...Yedirmezler bize
Topla Dönüştür yarışmasında geri dönüşüm için toplanan materyallerin düşme sayısı ve hızı, kullanılan internet tarayıcısının yoğunluğu, kullanılan bilgisayarın ram'inin doluluk oranı, internet bağlantısının hızına göre değişiklik gösterebilir. Eğer bilgisayar ram'iniz dolu, internet bağlantınız yavaş ise belirlenen sürede materyallerin düşme hızı yavaşlayabilir. Buna bağlı olarak da oyun süresi boyunca düşen materyallerin sayısı farklılık gösterebilir. Yarışmaya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.oynu oynarken dikkat edilmesi gereken hususlar
plastik toplayım diyorum plastik gelmiyor hepsi geliyor cam toplamaya çalışıyorum bu sefer plastik akıyor anlamadım ben bu oyunu ne almaya çalışsam gelmiyor
en fazla 2500 yaptım
3000 leri nasıl buldu bu insanlar
Nıvea oyunun benzeri en fazla 2500 yapalisirsiniz fazlasını asla yapamazsını hiç düşürmediğim halde hepsini topladım 2500 puan yaptım dedikleri gibi bilgisayarın lemi ile internet bağlantıyla alakası yok
kesinlikle katılıyorum yine bulmuşlar bi yolunu boşuna çabalamamak lazım