Ben bu puanların nasıl olduğunu merak edip sayfaya mesaj atmıştım.Onlarda Dönüş yapmışlar.Hile söz konusu olan durum varsa eleme yapılacaktır.Diye
bari çeklişe döndürsünler ayar çeksinleri yani gerci gene cıkmaycak ama
puanlarını nereden goruyorsunuz?
sonuçta mevcut bir hile açığa çıktı ve o hileyi yapan baş sıradakiler hala oyunu oynamakta bence sayfaya yazalım hilecilerin oyundan çıkarılmasını talep edelim.. hiç yoktan hak edenler kazansın.
valla ben anlamadım. Yüksek puanlıları seçiyorum düşük puan veriyor. Düşük puanları seçiyorum onlarda da düşük veriyor. 40-50 puan. Günlük de en fazla 30 oynama hakkı ile o puanlar nasıl yapılabilir ben çözemedim. 1000 1000 alabilen var mı? Ben şimdiye kadar en fazla 1 kişiden 400 puan aldım.
sıralamayı nereden görüyoruz acaba
Sıralamadan kastın kaçıncı sırada olduğunsa ekranın alt tarafında sıralaman yazıyor.
İlk 5'i ve puanlarını biliyorum
valla ben anlamadım. Yüksek puanlıları seçiyorum düşük puan veriyor. Düşük puanları seçiyorum onlarda da düşük veriyor. 40-50 puan. Günlük de en fazla 30 oynama hakkı ile o puanlar nasıl yapılabilir ben çözemedim. 1000 1000 alabilen var mı? Ben şimdiye kadar en fazla 1 kişiden 400 puan aldım.
hangi katagoride oynuyorsunuz? genel katagorisinde oynayın...ben 300 puan aldığım oluyor hele x2 de gelirse 600 puan oluyor