herkes, güneş,deniz,havuz,şezlonglardayız,elimizde leptop burayı takip ediyoruz dermiş şimdi

benimkisi biraz sıkıcı tatili erteledik seneye,sıcaklar bastı ve birsürü sıkıcı şey.
iğrençç.. evde tıkıldım kaldım : ) babam yei işe girdiği için izinde almadı arkadaşlar desen saatı gelmiyolar altı üstü 1 saatlik yola tek başımada gidemem : ( ölüyorum sıcaklardan
tatile çıksam yaz daha iyi geçecek..
bekliyorum ..
şimdilik sıcaklarda dışarıya çıkmadığım için pc başında yanımda vantilatör kankamla takılmaca
yaz günü hamile olmak daha da bir zor. bende evdeyim . mecburen. bir kaç gün ist. yakınlarında bir yere gittik . anladımki bu durumda ev benim için daha rahat. akşamları ist. meşhur çamlıca tepesi vardır oraya çıkıyoruz o kadar. serinleyip eve dönüyoruzz. tatil seneye bebişle inş.
ben işim dolayısıyla mayısta gittim bitirdim tatil işini o zaman süperdi ama şimdi sıcakta ev-iş monotonluğu çekilmiyo maalesef, h.sonu denize gidicektik eşim çalışıcakmış oda yattı..
size bir bayram tatili hediye edelim club dedemandan 4 kişilik ne dersiniz

)))
yaz günü hamile olmak daha da bir zor. bende evdeyim . mecburen. bir kaç gün ist. yakınlarında bir yere gittik . anladımki bu durumda ev benim için daha rahat. akşamları ist. meşhur çamlıca tepesi vardır oraya çıkıyoruz o kadar. serinleyip eve dönüyoruzz. tatil seneye bebişle inş.
aynı durumdayım işyeide çok aşırı sıcak terlemekten çok ağır bir grip geçirdim üstelik

bir an önce kışın gelmesini istiyorum patladım valla
bebek doğdu evde tıkılıp kaldık ama bu hafta tatile çıkıyoruz. kampanyaları size bırakıyorum arkadaşlar
bebek doğdu evde tıkılıp kaldık ama bu hafta tatile çıkıyoruz. kampanyaları size bırakıyorum arkadaşlar 
güle güle büyütün Allah bagıslasın nekadarlık oldu.iyi tatiller size bebişle beraber..