bana da geldi.cömert çıktı hipp.bana birde mail geldi doğum günü paketi gönderiyoruz diye gelen var mı
daha öncede söylemiştim ben ağustota üye oldum eylülden sonra üye olanlara tanışma paketi gönderiyolarmış
bende eşim adına tekrar üye oldum

ekim sonu üye oldum kasım başında tanışma paketim geldi

bende sizlerde yeni bir üyelik acın bu yakınlardada doğum günü paketi bekliyorum yaşı geldi oğlumun çünkü
oğlumun doğum gününde numunelerinizi yollayacağız dediler cuma günü email attılar ne gelen var nede giden
arkadaşlar bende istemiştim bir sürü ürün yolmaışlar kargo onlardan eve geldi kargo birde
e mailden sonra nekadar sürede geliyor
mamalarımız sonunda geldi koca kutuda ama bebeğim hiç sevmedi şeker namına tat yok yinede sağolsunlar yollamışlar
bugün bize iyiki doğdun paketi geldi çok şaşırdım..1 kutu bebek bisküvisi,kavonoz mama,bi gofret,2 çay,birde ''canım iyiki doğdun ''yazısı..gelen var mı...
bugün bize iyiki doğdun paketi geldi çok şaşırdım..1 kutu bebek bisküvisi,kavonoz mama,bi gofret,2 çay,birde ''canım iyiki doğdun ''yazısı..gelen var mı...
firma güzel gönderiyor hediyelerden bizim doğum günümüze daha var
evett benim oğlumunda doğum günü geçti ama iki paket doğum günü paketi yollamışlar ii oldu