-
Gönderen:
fatosmurat
12 Ağu, 2012 14:07
-
-
Gönderen:
nehir_1
12 Ağu, 2012 15:21
-
Allah (C.C.) Güzel isimlerinin hürmetine, dualarımızla benim ve sizin yavrunuz gibi tüm çocuklarımıza acil şifalar versin. AMİN
Her bir hayat sahibi ancak Şâfî isminin tecellîsine mazhariyetle hastalıktan şifâ bulmaktadır. (alıntı)
-
Gönderen:
eyefive
12 Ağu, 2012 23:05
-
benim abim 5 sene önce vefat etti. sürekli iğne ilaç kullanıyordu böbrek ve troid bezleri yeterli çalışmıyordu. ama kader işte hastalığından değilde asansör boşluğuna düşerek vefat etti. hastalığını 38 sene ilaçla iğneyle idare etti birşey olmadı. yani söylemek istediğim ilaçlada olsa önemli olan yaşaması çok şükür. beterin beteri var sıkma canını. ALLAH evladına şifa,hayırlı ve uzun ömürler verir inşallah amin sadakallahül aziym
-
Gönderen:
enavci
12 Ağu, 2012 23:44
-
gecmis olsun neyseki cozumu var allah kolaylik versin beterinden korusun tum yavrularimizi
-
Gönderen:
yeşimhzl
12 Ağu, 2012 23:49
-
Allah yardımcınız olsun en kısa sürede iyileşir inşallah
-
Gönderen:
cadisila
13 Ağu, 2012 00:16
-
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
-
Gönderen:
lerzankara
13 Ağu, 2012 01:20
-
Allah yar ve yardımcınız oldun hiç ümidi kesmeyin ve duaya devam edin
benim ufaklık 6 aylıktan beri gözlük kullanıyor ve her iki gözü için en az 5-6 şar ameliyat dediler dr.lar
geçen sene il ameliyatımızı olduk çok zor bir süreç geçirdik ama Allaha çook şükürki çok büyük bir gelişme varki bu kadarını ne biz nede dr.umuz bekliyordu herşeyin dua ile olduğuna inanıyorum
1.ay sonra kontrolumuz var açıkcası tekrar ameliyat der diye korkuyorum ama derse de çok şükür dermansız dert değil diyede kendimi hazırlıyorum çünkü hastanede olduğumuz sırada çok çok kötü vakalarla karşılaştık:( sende kalbini ferah tut bol bol dua et Ya Şafi tesbihini bol bol çek dualarımız sizinle
-
Gönderen:
madımak
13 Ağu, 2012 01:28
-
sağolun arkadaslar dilerim Rabbimden size ve sevdiklerinize dermansız dertler vermesın hele evlatlarımızın ayagını tastan bıle esırgesın insallah bu güzel günlerin yüzüsuyu hürmetine
-
Gönderen:
pLnLp
13 Ağu, 2012 03:09
-
Ne hastalıklar var ilacı yok dermanı yok. Üzülmeyin bile benim de annem hayatı boyunca troid ilaci içecek, içiyor da.
Daha küçük ama alışır

Şükredinn hep. Genel bi kavram olacak ama hayatta herşey bizler için.
Geçmiş olsun
-
Gönderen:
Esmanur
13 Ağu, 2012 07:51
-
Allah dermansız dert vermesin canım benim.
Aslında teselli etmek anlamında yazacak çok sözüm var ama bilgisayarın başında her an ağlamaya hazır bir çift göz duruyor.(Ağladım ağlayacağım)Sürekli ilaç kullanmak zorunda olan ama hayatını düzenli bir şekilde devam ettiren bir sürü hastalar var başımıza gelmediği sürece haberimiz bile olmuyor.
Inşallah yavrunun ve tüm hastaların tez zamanda şifasını versin Rabbim.