Verano dün Saklıkent'teydi. Sorumuza doğru cevap veren, Nilgün Karlioğlu Çetin, Gülümcan Ergöz ve Gül Ay plaj havlusu ve plaj çantası kazandı. Tebrik ederiz!
heyooo

kazanmışım artık geceleri uykusuz kalmama gerek

isteyen herkes kazansın inş.
evet size katılıyorum eski foça
eski foça
evet arkadaşlar yaşadığım şehir ve şuan tam karşımda bulunan yer eskifoça doğru cvp

)
Kazananlar telefonlarınla arıyorlar.Bugün göndericeklermiş.Ben arandım
Verano dün Olimpos'daydı. Sorumuza doğru cevap veren, Kader Maytar, Nilgün Öven Tunce ve Aycan Derman Doğru plaj havlusu ve plaj çantası kazandı. Tebrik ederiz!
az önce adres teyidi için aradılar kazandığımdan haberim bile yoktu çok sevindim
hangi kargo diye sormayı unuttum.Bilen var mı?
Verano dün Bodrum'daydı. Sorumuza doğru cevap veren, Begüm Serap Akdemir,Şennur Gümüşsoy Salih ve Esra Erboz Hgk plaj havlusu ve plaj çantası kazandı. Tebrik ederiz!
Peki bugün "Verano Nerede?" tahminler için yarışmamıza tıklayın!
beni bugün aradılar işte plaj çantasını gönderecez adres dogrulama dediler ama ben kazanmamıştım ki geçen sene kazanmıştım aynı o isimle adresi istediler bende dogruladım yani bana beleşe geliyo galiba hehehe
beni bugün aradılar işte plaj çantasını gönderecez adres dogrulama dediler ama ben kazanmamıştım ki geçen sene kazanmıştım aynı o isimle adresi istediler bende dogruladım yani bana beleşe geliyo galiba hehehe 
geçen sene kazandığınız için soruyorumHangi kargoyla geliyor acaba?