Değerli Takipçilerimiz;
Kardeş sitemiz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin yayına girdi ve facebook üzerinden hediye kampanyasına başladı.
Çekiliş YOK, Kura YOK!...
Herkes KAZANIYOR. Detaylar için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
27.03.2012 tarihinde sitemize üye olanlar arasından 3 kişi Cableyoyo hediyemizi kazanmışlardır..
Sn. Esin DORA
Sn. Eda AKKAYA
Sn. Metin BOYA
Hediyelerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz..
(Çekilişler random.org üzerinden yapılmakta olup; her gün 3 yeni üyemiz ödüller kazanmaktadır.. Çekilişe katılmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki sitemize üye olmak yeterlidir.. Detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin)
Çekilişsiz Kurasız Hediye Kampanyamız için tek yapmanız gereken hemen üstte sağ tarafta bulunan DAVET ET KAZAN! bölümüne tıklamak ve arkadaşlarınızı davet etmeye başlamak.
Eğer Davet Et Kazan! bölümünü bulamadıysan şuradan giriş yapabilirsin: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kardeş sitemiz Dahifikirler.com'un yeni kampanyası:
FACEBOOK ÜYELERİMİZE ÖZEL - BRA CLIPS BEDAVA!
Aramızda kalsın ama bugüne özel tüm facebook üyelerimize BRA CLIPS üçlü set bedava!.. Stoğumuz 1000 adet fakat siz yine de elinizi çabuk tutun

İşte ürünü bedava almanızı sağlayacak indirim kupon kodu: dah122810378801
Güle güle kullanın!..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
git ya ben salak gibi atladım kargo gelmiş eve kocam almış 6 tl kargo ödedik asla değmez 6 tlye
nasıl ve nerden alacağız ben hçbirşey anlamadım
git ya ben salak gibi atladım kargo gelmiş eve kocam almış 6 tl kargo ödedik asla değmez 6 tlye
fiyatı 3 tl güzel ama kargo ücret var
3tllik ürüne 6 tl kargo süpermiş