Hiç ilgilenmicem bu kampanyayla.
Çünkü, Argostroloji insanları canlandırmış yani tweet atmış bunun haberini vermis.
Böylece TT listesine çıktı #saatlerileri
Ve yalan olabilir o kadar tweetin arasından yazdıklarınız. Diğer yarısmalarda hep böyle oldu çünkü :/
tamam da o hashtagi kullanan insanlar şok oldukları olayı yazmıyorlar ki. üstelik hashtagin cümlenin sonuna koyulması lazım o da ayrı bir mesele
casioya yazılırsa sorun olmaz bence tt olması
Hiç ilgilenmicem bu kampanyayla.
Çünkü, Argostroloji insanları canlandırmış yani tweet atmış bunun haberini vermis.
Böylece TT listesine çıktı #saatlerileri
Ve yalan olabilir o kadar tweetin arasından yazdıklarınız. Diğer yarısmalarda hep böyle oldu çünkü :/
tamam da o hashtagi kullanan insanlar şok oldukları olayı yazmıyorlar ki. üstelik hashtagin cümlenin sonuna koyulması lazım o da ayrı bir mesele
Ama trend olan tweetler var. El yazısı filminde trend olan tweeti seçtiler ipad icin..
Üstüne üstük o kadar cok tweet var ki yani.
Olaylar cok karısacak.
yine de Şans sizle olsun. umarım kazanirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAdam demiş böyle kampanya var diye.. Eger sadece casio'ya atılacak tweetler geçerli olursa şansımız artar.. ama sadece hashtagi kullanmak yeterli ise baya bi katılım olacak
hastag başa sona ortaya farketmez. ben güzel bir yazı yazdığımda bazen ortaya bazen sona bazen başa koyuyorum cümlenin neresine uygun düşüyorsa.3 farklı yere koyupta kazandım farklı kampanyalarda
sadece hastag kullan demiş o yüzden katılım acayip durumda 50 ye yakın yazmısımdır ama sanmıyorum bana cıksın
Evet sadece hashtag kullanın demisler. Kim diyor casiosaati mentionslayın diye? Ve zaten de amacları, yaptıkları hashtag ın TT olmasını sağlamaktı casionun
Farkında değil misiniz? Her şeyi kazanmak gözüyle bakmayın.
Sonuçları cok merak ediyorum..
Şansın devam ediyor! Hayatta seni en 'shock' eden şeyi sonuna #saatlerileri koyarak yaz, 10 G-Shock saatten birini kazanma şansı yakala

Şansımız devam ediyormuş. Sebebi ne biliyor musunuz? Hashtag'ın hala TT listesinde olması (:
Evet sadece hashtag kullanın demisler. Kim diyor casiosaati mentionslayın diye? Ve zaten de amacları, yaptıkları hashtag ın TT olmasını sağlamaktı casionun
Farkında değil misiniz? Her şeyi kazanmak gözüyle bakmayın.
Sonuçları cok merak ediyorum..
e adamların amaçları yarışmaya katılan insanlarla küçük bir dünya kurup orada sıkışıp kalmak değil heralde. seslerini tüm türkiyeye duyurmak istemeleri, yeni bir tt oluşturmak istemeleri en doğal hakları. ama atılan her tweet yarışma koşullarını tam olarak sağlamıyor o da ayrı bir mesele. çünkü çoğu kişi kendisini şok eden bir olaydan bahsetmemiş ve yarışmaya katılım için istenen bu.
mesajlar casio ya atılmadığı sürece yüzbinlerce kişi atar ve saat kazanma şansınız mucizelere kalır. ünlü kişiler bile sattileri hastag kullanarak mesaj atıyor düşün

rastgele verecekler sanırım saati

ya saat umurumda değil,dolu var bende saat ama maksat katılıp seçilmek takdir edilmek o heyecanı yaşamak