Niye bu kadar basit soru soruyorlar bilen var mi?
soracak zor bi soru yok firstle ilgili ondan
Bence var.
Çıkış tarihimiz ? : 1996
Herhangi bir ürünümüz ? : Duo vs.
Tropikal karnaval hangi meyvelerden olusmustur ? Nane esintisinde kullanılan nane çeşiti nedir?
Bahsettiğin soruların cevaplarını herkes biliyodur zaten yarışma başlayalı 1 aydan fazla oldu artık first hakkında bilinmeyen yoktur sadece hızlı olan kazanır adı üstünde first
ama bu daha kolay oluyor be hocam,
hangisi cilek rüyasınn rengidir?
pembe tabiki. hemen yaz şak şak (:
Cx, ama aynı şeyleri ben de sizin adınıza düşünüyorum. Çünkü bunu söyleyen kisi, büyük ihtimal 1. yi tatmıştır : )
Ayrıca, Twitter'da kazandığım çoğu yarışmadan ' hız ' sebebiyle kazandım ve çoğunda da 1. oldum.{bkz:Teknosa,First} Demek ki çok hızlıyım ve garanti kazanabiliyorum 
Hocam, ben kazansaydım ki kazanmadım kimseden saklamazdim. Zaten kimsenin karışmaya hakkı yok. İsteyen istediği kadar kazanır. Evet, kazanamadığım halde böyle düşünüyorum, daha onceden de yazdığım gibi başka kampanyalarda birden fazla kazandım... Yine aynı sonuc, insanoğlu acgozlu.. Eğer kazansaydim yine, tekrardan kazanmaya çalışirdım, saklamıyorum
Dürüst olmanız güzel, saygılarımı sunuyorum hocam. (F)
sakız bisküvi çikolata gibi şeyleri 1 kere kazansam yeter çekilirim ama hediye çeki felan bunda çoklu kazanmaktan sakınca görmüyorum

çünkü çekle alacağın şey çok ama yiyecek ürünler 1 kere kazanıldımı fazlası gelmez bana

bu benim görşüm tabi
kazananlara tebrikler arkadaşlar...
Tebrikler @_dede_ @bamtelimm @bombomcan @halacev @silent_love44 @SemaCllkk kutunuzu kontrol edin!
Tebrikler @retrostylish @uyudumuyandim @eskidefter01 @alirizayilmaz @nurhansturk kutunuzu kontrol edin!
tebrikler özellikle 1den fazla kazananlara
ya zamanını bir türlü denk getiremiyorum nasıl yapıyrousnuz bu first?
benim ikizlere sakız yetiştiremiyorum
offf bir yakalayamadım gitti