Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler katılmadığım bir kampanyaydıİlk defa görüyorum bende, kısmet sadece sonucunu görmekmiş
Tebrikler kazananlara..
görseydinde birşey olmazdı beğeniliydiben katılmadığıma göre sen hiç katılmazdın
 şu kuş vurdugumuz oyun degıl mı bu
 şu kuş vurdugumuz oyun degıl mı bu  kızım aglamasın dıye deli gibi kuş avlıyorduk
 kızım aglamasın dıye deli gibi kuş avlıyorduk  işe yaramış oldu sinema bileti kazanmısım
 işe yaramış oldu sinema bileti kazanmısım  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler katılmadığım bir kampanyaydıİlk defa görüyorum bende, kısmet sadece sonucunu görmekmiş
Tebrikler kazananlara..
görseydinde birşey olmazdı beğeniliydiben katılmadığıma göre sen hiç katılmazdın
begenili mişu kuş vurdugumuz oyun degıl mı bu
kızım aglamasın dıye deli gibi kuş avlıyorduk
işe yaramış oldu sinema bileti kazanmısım

gerçi puanlı oyunlardan sadece bi kac aylık damak ve metro kazandım ama denemeye değermiş Buda
 gerçi puanlı oyunlardan sadece bi kac aylık damak ve metro kazandım ama denemeye değermiş Buda