ben de istedim hemen mail donmusler, korgo ücretini karşılarsanız gönderelim ama her üründen numunemiz yok diye..
sanırım kargo ile daha pahalıya mal olacak b udurumda
;)bende istedim gönderceklermi bakalım...
anladığım kadarıyla merkez veya şubelerinin olmadığı yerlere gönderiyolar numuneyi bi araştırın sitesinden istersiniz benim bulunduğum ilde şubesi yok yani tek satın alma şansım internet
bende dün istemiştim.bugün maile hemen cvp göndermişler kargo ücretini karşılarsanız adresinizi yazın tüp numunelerimizden gönderebiliriz diye bende kabul ettim.gelince bende yazarım.tüp numuneler deyince kargo parasına değecek diye düşünüyorum.
Ben de istemiştim, 1 hafta içinde geldi. 2,5 lira tutmuş kargo ücreti. Ama içinde çok güzel ürünler var, özellikle nemlendirici maskesi süper. Peelingi de çok güzel..
Normalde dermo kozmetiklere çok para harcayan biri olarak ben beğendim. Kargo ücretine fazlasıyla değdi
bencede değiyor zaten 50 ml nemlendirici alsanız 20 tl den fazla tutar rosense sağolsun fazlasıyla nemlendirici yolluyor maskesi el kremi peelingi ürünleri gerçekten çok güzel özellikle peelingine bayıldım satın almayı düşünüyorum numunelerim bitince
gönderim yapmıyoruz diye bugün mail atmışlar