buarada Juss'un en akıllıca fikri ilk 10 daki kişileri açıklamamak sadece yazdığımız isim yer alacakmış ve kime ait olduğu açıklanmayacakmış..bence çok iyi fikir.böylece çoğu kişi ne yazdığını unuttuğu için herkes adil bir şekilde beğediği isimlere oy verecek.
@huseyinboz juss ın öyle bi,r açıklaması yok türkçe değerlendirilecek diye bulamadım şaka yapıyorsun heralde 
Çok şaka yapasım geldi sana, tutamadım kendimi

Forumdan çıkmışsındır diye düşündüm, şimdi başka arkadaşlar görür yanlış değerlendirirler diye de sildim hemen yorumum. Meğer senin sessizliğin Juss'un sayfasını aramaktan kaynaklanıyormuş:)
buarada Juss'un en akıllıca fikri ilk 10 daki kişileri açıklamamak sadece yazdığımız isim yer alacakmış ve kime ait olduğu açıklanmayacakmış..bence çok iyi fikir.böylece çoğu kişi ne yazdığını unuttuğu için herkes adil bir şekilde beğediği isimlere oy verecek.
Ottomanice'nin yarışmasında da isimler açıklanmamıştı ama ben sloganı görür görmez tanıdım benimkini ve başladım oy istemeye ve kaptım güzelim takıları:) 10 isim açıklandığında, emin ol hangi ismi bulduklarını hatırlamayanların hafızaları birden bire yerine gelecek:)
@huseyinboz oldu oalcak isminide yazaydın

çaktırmadan söylüyoruz sen açık ediyorsun yapma bir daha

600-700 oy alan çok sen 1000 ve yukarısına denk gelmemişin demekki
sırf beğenili jürili olmayan yarışmalara katılmıyorum zaten hayal kırıklığı yaşamamak için

o yüzden oyların çokluğu bana dokunmuyor

ilk 10 a girersek forumdan veya dışardan oy potansiyeli büyük rakip çıkmaz umarım
tüm ingilizce kelimeler tükenmişti. Biri hariç "not hot"

Onu da ben yazdım