Arkadaşlar kampanyaya katılanlar bilir , üzerinde kendi fotoğraflarınızın olduğu hikayede kendi bebeğinizin ismi geçtiği bir özel kitap hediye ediyordu cicicee sitesi , eğer küçük çocuğu olan ve anı olsun diyen varsa lütfen bildirsin , işime yaramayacağı için ihtiyacım yok şuan , eğer kimse çıkmazsada öyle kalacak anlıycanız !
ben istiyorum lütfen benim oğlum için çok teşekkür ederim
ben istiyorum lütfen benim oğlum için çok teşekkür ederim
site yöneticileri bana mail attı , kargoyu siz ödersiniz diyerek , yani kargoyu alıcı karşılıycak o konuda da uyarayım , yarına kadar bekliycem isteyenlere göre birini seçicem
Mümkünse oğlum için alabilirmiyim o kitabı..çok istiyorduk ama çıkmamıştı bize ,çooookkkk sevinirim doğrusu...
peki birşey öğrenmek istiyorum size hediye geldimi çünkü kişiye özel kitap olduğu için sizin isminizmi yazıyor
Hediye yoğun isteğinden dolayı "pretemagna" nickli kişiye verilmiştir , bu arada ürün daha elime geçmiş değil verilen bilgiler doğrultusunda özel olarak bana ulaşan kişiye yapılacak tabii ki , oda "pretemagna" oldu , kendisine hayırlı olsun , evladınıda Allah bağışlasın !
çoookkk ama çooookkkk teşekkürler,bebeğimizin çıkan ilk dişinin hediyesi oldu...

))))))
tebrikler, güzel bir düşünce.