Sürpriz yarışmamız başladı! Derimod kampanyamızda satışta olan görseldeki botun ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 
Kayit olun veya 
giris yapin adresine gönderen 1., 50., 100., 150 ve 200. kişi Derimod’dan sürpriz bir çanta kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
cevap :
 11WFE101618-VIZON-S5
						 
					
				
					
					Derimod yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananları Mehtap Akça, Nilay Ture Bilgi, Beyza Kazyağcı, Öznur Şimşek ve Kadir Küçük’ü kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi ve telefon numaranızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 
Kayit olun veya 
giris yapin adresine gönderin. Kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz.
						
 
					
				
					
					şimdi gönderdim geç kaldım galiba hayırlı olsun kazananlara..
						
					
				
					
					
					ne çabuk bitti yaaa 

 biraz önce gönderdimmm yaaa
						
 
					
				
					
					
eşim kazanmış ama haberi bile yok garibimin 
						 
					
				
					
					Facebook konu başlıklı bu ne demek  
						 
					
				
					
					
					
				
					
					ne zaman başladıda bitti yaa