ben tüm mesajlara vaktinde döndüm
kuzenım sagolsun sabahın körunde forumdan da yazmaya baslayınca sayesınde mesajlarım tukenıyor...dun pınar hanım destek ıstemıs gordum yaptım ama dönemedım...sonra Otelcı destek ıstemıstı gene destek oldum ama gene de donemedım...bır tek Cemıle hanıma dönebıldım destek verdım dıye...14 Subat sayesınde bu hale geldı cunku ne verılıyorsa hedıye olarak en cok begenı dıye damar tamlama oraya eklenıyor...bu arada lıste yapın sıze oy vermeyene asla oy vermeyın...ısteyınce cevap bıle vermeyın
kuzenım sagolsun sabahın körunde forumdan da yazmaya baslayınca sayesınde mesajlarım tukenıyor...dun pınar hanım destek ıstemıs gordum yaptım ama dönemedım...sonra Otelcı destek ıstemıstı gene destek oldum ama gene de donemedım...bır tek Cemıle hanıma dönebıldım destek verdım dıye...14 Subat sayesınde bu hale geldı cunku ne verılıyorsa hedıye olarak en cok begenı dıye damar tamlama oraya eklenıyor...bu arada lıste yapın sıze oy vermeyene asla oy vermeyın...ısteyınce cevap bıle vermeyın
saolasın kardeş.. benim destek verme isteme listem var zaten.. ben sadece oardakilere destek veriyom ve oradakilerden istiyorum... gerçekten bi liste yapmak lazım.. hala yapmamış olanlara tabi bu sözüm..
Forumumuzun versiyonunu yükseltince daha önce geliştirdiğimiz bir özellik devre dışı kalmıştı.
Birkaç gün önce bu özelliği yeniden devreye aldık.
Bundan sonra gelen mesajlar azalacaktır
birde şu taktik var.ben size oy vermiştim ama size dönmedim yazmadım
münnecimmiyim yahu nerden bileceğim verdiğini
yani oy veren karşı tarafa mutlaka verdim desin.oy sayısını yazsın
ilerde destek isterseniz size vermediniz diyebilirler 
açıkcası bende bu durum oluyor
fırsat buldukça ve gördükçe oy isteyenin oyunu veriyorum
bazen o anda yazamasamda en geç ertesi gün yazıyorum
birde bazı isimleri nerede görürsem o kişi istemeden zaten destekliyorum
işte bu zamanları çok seviyorum

bende normalde oy veririm ama söylemem gelen mesajlara felan çok nadir cevap yazarım destek konusundada versemde yazmıyorum ama pek iyi birşey değil tabi boşu boşuna kendimi yoruyorum sonuçta.. 33 bin kişilik forumdan 33 oy alabiliyorsan gerçekten tam bir zaman kaybı başka birşey değil..
benim bu forumda oy verme konusunda kimöseelime su dökemez.çünkü oy vermiyene bile veriyorum bana

bazen facebook kampanyalarında veremiyorum oda adobe flash playerin mac osx ppc işlemcili ( benim mac pc nin işlemcisi ) desteğini çekmesinden ötürü sistem kabul etmiyor veremiyoprum uygulamalar açılmıyor. facebook videolarını bile izleyemiyorum

flash playerin sümünü yükseltmeyle alakası yok bu durumun. tamamen ppc işlemciye desteğini çekti. intelli işlemcili mac almam lazım artık

yaza kadar dişimi sıkacağım macbook pro çıkacak yeni onu bekliyorum